GÜNDEM
Giriş Tarihi : 18-04-2023 03:02   Güncelleme : 18-04-2023 03:07

Başkanlar Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Talep Dosyası Sunacak

Sivas’ta sivil toplum örgütü başkanlarından oluşan “Başkanlar Kurulu” 26 Nisan Çarşamba günü Hızlı Tren açılışı için ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündemi ile toplandı. Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan talep edilecek konular belirlendi.

Başkanlar Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Talep Dosyası Sunacak

“Sivas Başkanlar Kurulu İstişare Toplantısı”, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir başkanlığında gerçekleştirildi.

Başkan Zeki Özdemir,  “İlimizin gelişmesine büyük katkı sunan Başkanlar Kurulu’nun yeni dönemde de Sivas’ın gelişmesinde önemli bir yeri olacağına inanıyorum. Bu vesile ile toplantımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan toplantıda, 26 Nisan Çarşamba günü Hızlı Tren açılışı için ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan talep edilecek olan konular belirlendi.

Başkanlar Kurulu tarafından oluşuturulan ancak içeriğinde hangi taleplerin olduğu açıklanmayan “Talep dosyası”  26 Nisan 2023 tarihinde Sivas’ı ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak.

AdminAdmin

Admin