Yaşam
Giriş Tarihi : 29-03-2024 12:07

Bir El De Sen Uzat gönüllüleri İftarda Buluşacak

Bir El De Sen Uzat Gönüllüleri, İhtiyaç Sahibi Ailelerle Bereket Dolu Bir İftar Buluşması Gerçekleştirecek.

Bir El De Sen Uzat gönüllüleri  İftarda  Buluşacak

İftarın manevi feyzini ve birlikte geçirilen anların bereketini yaşamak için Bir El De Sen Uzat gönüllüleri, geleneksel hale getirdikleri iftar programlarını bu yıl da düzenliyor. 30 Mart Çarşamba günü saat 18:30 da Hisar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek olan iftar programı, ihtiyaç sahibi aileler için umut dolu bir buluşmaya ev sahipliği yapacak.

Program öncesi bir açıklama yapan Bir El De Sen Uzat Yardım Gönüllüleri Onursal Başkanı Ahmet Özaydın, ramazan ayının manevi atmosferinde ihtiyaç sahibi ailelerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayacaklarını belirtti. Özaydın, “Bu insanlarımızla bir araya gelerek huzur buluyoruz. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de bu tür organizasyonlarımızı sürdüreceğiz” dedi.

İftar programı, yardıma muhtaç ailelerin yüzlerindeki tebessümleri artırmayı hedefliyor. Bir El De Sen Uzat gönüllüleri, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek toplumda dayanışma ve yardımlaşma kültürünü pekiştirmeye devam ediyor.

Bu anlamlı etkinlik, ihtiyaç sahibi ailelere umut ve destek olmanın yanı sıra toplumun birlik ve beraberlik duygularını güçlendiriyor. Bir El De Sen Uzat gönüllüleri, gelecek yıllarda da benzer etkinliklerle ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatmaya devam edecek.

AdminAdmin

Admin