SPOR
Giriş Tarihi : 25-01-2024 16:49

Bülent Uygun: Başımızı Kaldıracağız Yolumuza Devam Edeceğiz

Teknik Direktör Bülent Uygun, Trendyol Süper Lig’in 22. hafta maçında deplasmanda Bitexen Antalyaspor’a 2-1 mağlup olduğu maçın ardından düzenlenen basın toplantısı gerçekleştirdi.

Bülent Uygun: Başımızı Kaldıracağız Yolumuza Devam Edeceğiz

Bülent Uygun, “Maçın VAR hakemi Halil Umut Meler çizgiyi çekse ofsayt olup olmadığını görürdük. Onunla ilgili de konuşmazdık. 3,5 dakikada çizgiyi çizemediler. 3 puan kaybettik. EMS Yapı Sivasspor olarak eksikliklerimize rağmen başımızı kaldıracağız yine yola devam edeceğiz.” dedi.

Teknik Direktör Bülent Uygun, Trendyol Süper Lig’in 22. hafta maçında deplasmanda Bitexen Antalyaspor’a 2-1 mağlup olduğumuz maçın ardından düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi:

“Maalesef 3 günde bir oynuyoruz. Rakiplerimiz 4 günde bir oynuyor.

En zor hava şartlarının olduğu bir ortamda 1 aydır 3 günde 1 maç oynuyoruz. İster istemez, değişiklik ve sakatlıklardan dolayı kadro kurmakta zorluk çektiğimiz bir ortamda bunun acısını çektik.

Bu işleri organize eden arkadaşlar işi bilmedikleri için onlara söylenecek çok söz var ama ne söyleyelim. Ülkemizin bazı gerçekler var ve bunları söyleyemiyoruz. Maçın VAR hakemi Halil Umut Meler çizgiyi çekse ofsayt olup olmadığını görürdük. Onunla ilgili de konuşmazdık.

3,5 dakikada çizgiyi çizemediler. 3 puan kaybettik. EMS Yapı Sivasspor olarak eksikliklerimize rağmen başımızı kaldıracağız yine yola devam edeceğiz. Transferler gelecek ama herkes doğru gördüğünü çalacak ” dedi.

AdminAdmin

Admin