SAVAŞ
Giriş Tarihi : 12-03-2023 00:07   Güncelleme : 12-03-2023 00:14

Chp İl Teşkilatında devir teslim töreni

Chp İl Binasında yapılan törende Milletvekili Aday Adayı olmak için başkanlık görevinden istifa eden Yılmaz Coşkun, Chp Sivas Milletvekili Ulaş Karasu ve çok sayıda partili vardı.

Chp İl Teşkilatında devir teslim töreni

3 yıldır CHP Sivas il başkanlığı görevini yürüten Yılmaz Coşkun Milletvekili Aday Adayı olması sebebiyle yerine atanan Haydar Öztür’e başarılar diledi. 

Chp İl Binasında yapılan törende Milletvekili Aday Adayı olmak için başkanlık görevinden istifa eden Yılmaz Coşkun, Chp Sivas Milletvekili Ulaş Karasu ve çok sayıda partili vardı. Yılmaz Coşkun yıllardır yaptığı görevi teslim ederken vicdanen rahat olduğunu ve kendisine verilen her görevi layıkıyla yapmak için sürekli çalıştığını söyledi.

Chp Sivas İl Başkanlığına getirilen Haydar Öztürk’te yaptığı konuşmada “Millet İttifakı’nın diğer üyeleriyle beraber seçim çalışmalarına başlayacağız. Gecemizi gündüzümüze katarak partimizin ilimizde birinci parti olması ve millet ittifakının kazanması için çalışacağız. Genç, yaşlı, çocuk demeden; sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Tüm vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip iktidar olduğumuz gün bu sorunların çözümleri için gerekli adımları atacağız. Benimle birlikte bu göreve layık görülen genç, dinamik, eğitimli arkadaşlarımla beraber Cumhuriyet kentimizin tüm yurttaşlarını ayrım yapmadan, ötekileştirmeden, daha huzurlu daha mutlu bir kent yapmak için tüm gücümüzle çalışacağız.

Hak Hukuk Adalet yürüyüşü ile yeni bir ivme kazanan bu yolda partimizin tüm organları ile birlikte daha ileriye yürüyeceğiz.
Çıkmış olduğumuz bu yolda her türlü zorluklar çıksa da yılmadan usanmadan devam edeceğiz. Bana inanan, güvenen, bugüne kadar her zaman yanımda olan başta eşim ve çocuklarım olmak üzere herkese teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.yolumuz açık olsun.” dedi.

Chp Sivas Milletvekili Ulaş Karasu’da yaptığı konuşmada 14 Mayıs Seçim gününün Türkiye için yeni bir başlangıç olduğunu ve Millet İttifakı’nın hem ülke genelinde hem de yerel de iktidar olacağını söyledi. Bütün amaçlarının halkın beklentilerine cevap vermek olduğunun altını çizen Karasu “Partimiz ve partililerimizle bu güzel yürüyüşte birlikteyiz ve kazanan biz olacağız” dedi.

AdminAdmin

Admin