EĞİTİM
Giriş Tarihi : 09-02-2024 13:55

Çocuklarımız Üşümesin

Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, eğitim öğretime devam eden öğrencilere yardım yaparak mutluluklarına ortak oldu.

Çocuklarımız Üşümesin

Gülyurt mahallesinde bulunan Kazım Karabekir Paşa İlkokulunu mahalle muhtarı Cesur Babacan ile birlikte ziyaret ederek, öğrencilere kışlık mont ve giyecek desteğinde bulundu.

Okul Müdürü Mehmet Keklikçi’yi ziyaret ederek bir süre sohbet ettikten sonra kışlık giyecekleri teslim eden Sivas Esob Başkanı Hakan Demirgil, çocukları sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

İmkanlar ölçüsünde öğrencilere destek olmaya gayret gösterdiğini dile getiren Sivas Esob Başkanı Hakan Demirgil, Sivas Ahileri olarak yardımlarını devam ettirdiklerini vurgulayarak, “Esnaf teşkilatı olarak büyük bir aile olduğumuzu her fırsatta gündeme getiriyoruz. Mahallelerimizde bulunan okullarımızda eğitim gören öğrencilerimiz de yapmış olduğu alışverişleriyle esnaflarımıza katkıda bulunuyor. Bizlerde Ahi teşkilatı olarak yardımlaşmayı, dayanışmayı, birlik ve beraberliği seviyoruz. Kış aylarında çocuklarımızın üşümemesi için bir nebze de olsa ihtiyaçlı öğrencilerimize kışlık mont ve giyecek desteğinde bulunuyoruz.  Halk oyunları alanında başarılı olan ve başarılarıyla adından söz ettiren, Sivas’ımızın da tanıtımına katkı sağlayan Kazım Karabekir Paşa İlkokulumuzun müdürünü ve başarıda ortak olan öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Kazım Karabekir Paşa İlkokulu Müdürü Mehmet Keklikçi ise esnaf teşkilatına hizmet eden ve çalışmalarıyla takdir gören Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil’e desteğinden ve yardımından dolayı çok teşekkür etti. 

Kazım Karabekir Paşa İlkokulu Müdürü Mehmet Keklikçi , Sesob Başkanı Hakan Demirgil’e okul hakkında bilgi vererek, içerisinde yer alan bölümleri gezdirdi. Öğrencilerle sohbet eden Sesob Başkanı Hakan Demirgil, çocuklara  kantinden çikolata ikramında bulundu

AdminAdmin

Admin