GÜNDEM
Giriş Tarihi : 12-02-2023 17:17

Devlet-Millet El Ele

Depremin ilk gününden itibaren vatandaşlarımızı yalnız bırakmayan Vali Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ile birlikte Doğanşehir ilçesi toplanma merkezini ziyaret ederek, depremzedeler ile biraraya geldi.

Devlet-Millet El Ele

Vali Yılmaz Şimşek ve Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Doğanşehir'de 14 bin m² alan üzerine kurulan 1. etap konteynır kentte incelemelerde bulundu.

Çalışmaların sürdüğü projede 350 konteynır yer alacak. Alanda ayrıca fırın, sosyal tesis, tuvalet-banyo ve çocuk oyun alanları olacak.

Deprem bölgesinde bulunan Vali Yılmaz Şimşek ve Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, çadırlarda kalan vatandaşlarımızın eksiklerini tespit etmek ve yardımların düzenli şekilde ulaşmasını sağlamak için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Valimiz Yılmaz Şimşek ve Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Şimdiye kadar sağladığınız ayni yardımlarınızdan ötürü çok teşekkür ederiz.

Bölgelere göre farklılık gösteren ihtiyaç malzemelerinin daha sağlıklı bir şekilde temin edilmesi için bugünden sonra nakdi desteklerinizi bekliyoruz dediler

AdminAdmin

Admin