YEREL
Giriş Tarihi : 14-02-2024 15:34

Divriği Chp Belediye Başkanı Hakan Gök'ten Genel Merkez ve Vekil Ulaş Karasu'ya Mesaj

Başkanı Hakan Gök'ten Milletvekilimiz Ulaş Karasu Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'e çağrıda bulunuyoruz bu kararınızı tekrar gözden geçirin Sivas'ın göz bebeği tek Cumhuriyet Halk Partili olan Divriği Belediyesini kaybetmeyelim dedi.

Divriği Chp  Belediye Başkanı Hakan Gök'ten  Genel Merkez ve Vekil Ulaş Karasu'ya  Mesaj

Haber : Mehmet AKIŞOĞLU

Sivas Divriği Belediye mevcut  başkanı Hakan Gök  yaklaşan yerel seçimlerde  üye ve delege  bazında aday belirlenmesi için defalarca genel merkezle görüştüklerini  ve Sivas milletvekili Ulaş Karasu'nun aday atama yönünde direndigini ve ilçemize atama yöntemi ile aday belirlendiğini  dile getirdi.

Atamanın vatandaşlar arasında kabul görmediğini basın toplantısında açıklayan ve çok sayıda partili vatandaşların katıldığı toplantı başkan Gök'e destek mitingine dönüştü  genel merkezin bu kararı bir daha gözden geçirmesini  ve bunun bir kaç örneği olduğunu dile getiren başkan Gök,  üye bazlı aday seçimini vatandaşların istediğini söyledi. Yoğun bir alkış alan bu konuşmadan sonra vatandaşlar  her zaman bir aile gibi olduklarını bundan sonrada bu şekilde her zaman her koşulda vatandaşlar ile iç içe olacağını söyledi tezahürat ve alkışlar ile basın toplantisi sona erdi.

Başkan Gök, Bu yağmurlu havada beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum.

Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü Benim sevdam Divriği benim sevdam sizlersiniz.

Sağolun varolun ben size yani Divriği'nin bu güzel halkına sizlerde bana inanıp güvendiniz.

Adaylaşma süreci ile ilgili sizlerin görüşünü ön seçim talebinizi defalarca Cumhuriyet Halk Partisi - CHP Genel Merkezimize ilettik fakat geçtiğimiz günlerde Divriği de hiç kimsenin istemediği atama yöntemi ile aday belirlendi. Bu karar bütün halkta karamsarlık hayal kırıklığı yarattı buradan sizlerin huzurunda bir kez daha Sayın Sivas Milletvekilimiz Ulaş Karasu Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'e çağrıda bulunuyoruz bu kararınızı tekrar gözden geçirin Sivas'ın göz bebeği tek Cumhuriyet Halk Partili olan Divriği Belediyesini kaybetmeyelim

AdminAdmin

Admin