GÜNDEM
Giriş Tarihi : 03-02-2024 16:00

Gazilik sizin alay edeceğiniz makam mevki değildir

Fatih Deveci: Show TV de yayınlanan Güldür Güldür isimli TV programının ilgili bölümünde bu vatan toprakları için uzuvlarını kaybetmiş, hayatta olmasına rağmen vücudunda taşıdığı şarapnel parçaları, kursun yaraları ile büyük acılar yaşayan Gazilerimize çirkin bir üslupla hakaret edildi

Gazilik sizin alay edeceğiniz makam mevki değildir

Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Fatih Deveci: Show TV de yayınlanan Güldür Güldür isimli TV programının ilgili bölümünde bu vatan toprakları için uzuvlarını kaybetmiş, hayatta olmasına rağmen vücudunda taşıdığı şarapnel parçaları, kursun yaraları ile büyük acılar yaşayan Gazilerimize çirkin bir üslupla hakaret edildi.

Bu programı 7 den 70 e izleyen bir kitlenin var olduğu bilinirken ilgili yayının yayınlanma amacının ne olduğunu anlayamadık.
Değerlerimizi korumamız gerekirken gaziliği karalayarak ne anlatmak istediler bir açıklama bekliyoruz.  Bu unvan atalarımızdan gelmiş ve onurlanmış asker demektir.  

Gazi vatanımızın bölünmez bütünlüğünü ve ebedi varlığını korumak, milletimizin birlik, beraberlik, barış ve huzurunu sağlamak için, canlarını hiç tereddüt etmeden siper etmiş kişidir.

Öyle ki Mustafa Kemal Atatürk'un unvanı da gazidir. 
Bu kadar onurlu bir unvana " kurşun yemen seni ayrıcalıklı yapmaz, senin Gazi kartın varsa benim sınırsız kredi kartım var" gibi acımasız, narsist, düşüncesizce sözlerle alay ederek, Gazi rolündeki yaşlı bir bireye hakaret edip, bağırıp azarlayarak ve bu aşağılık bölümü yayınlayarak neye ulaşmak istemişlerdir.
Bizlerin rahatı ve huzuru için hainlerin sıktığı mermiye, döşedikleri mayına, attıkları bombaya göğüslerini siper eden gazilerimizle dalga geçmek sizin haddinize değildir.

Gazilik sizin alay edeceğiniz makam mevki değildir. Ve yine gazilik sosyal medyada kısa bir yazı yazıp skecimiz yanlış anlaşıldı özür dileriz açıklamasıyla kabul edilecek kadar basit birsey değildir.
 Kabul etmiyoruz, durumun ciddiyetinin farkına varmanızı ve farkındalık oluşturmanızı bekliyoruz.
 

AdminAdmin

Admin