GÜNDEM
Giriş Tarihi : 22-03-2024 12:32

Geldik Hizmet Ettik İz Bıraktık

Saadet Partisi Hafik Belediye Başkan Adayı Yasin Aslıvar, "Çılgın değil akıllı projelerle yeni dönemde Saadet Hafik'te" sloganıyla çıktığı seçim yolunda projelerini açıkladı.

Geldik Hizmet Ettik İz Bıraktık

Bir Kavmin Efendisi O Kavme Hizmet Edendir “HADİSİ ŞERİF”

Geldik Hizmet Ettik İz Bıraktık

31 Mart’ta Yine Yeniden Geleceğiz Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz.

Genç Belediye Başkan Adayı Yasin Aslıvar'ın Projeleri Hafik'i Laik Olduğu Yere Getirecek

Saadet Partisi Hafik Belediye Başkan Adayı Yasin Aslıvar, "Çılgın değil akıllı projelerle yeni dönemde Saadet Hafik'te" sloganıyla çıktığı seçim yolunda projelerini açıkladı.

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimler için “Çılgın değil akıllı projelerle yeni dönemde “Haydi Bismillah Diyerek” yola çıkan, Saadet Partisi Hafik Belediye Başkan Adayı Yasin Aslıvar, ilçenin sorunlarını çözmek için kollarını sıvadı.

Genç ve dinamik duruşuyla Hafik’e vizyon katacak projelerle yola çıkan Aslıvar, belediyeye seçildiği takdirde hayata geçirmeyi planladığı çalışmaları şu şekilde sıraladı:

Adil Kentsel Dönüşüm ve İmar

Ranta değil halkın yararına ve ihtiyacına hizmet eden

İmar planları yapacağız. Mülkiyet hakkının kutsiyetine

Saygılı kentsel dönüşümle ilçemizin çehresini değiştireceğiz.

Mahallelere Tekstil Atölyeleri / Her Eve İki Maaş

İlçemizin tekstilci iş adamlarının destekleri ile çalışanlarının tamamı kadınlardan olan tekstil atölyeleri kurularak, ev hanımlarının aile bütçelerine katkı sağlamaları sağlanacak.

Aile Yaşam Merkezi / Güçlü Aile, Güçlü Türkiye

Milli, manevi ve ahlaki değerlerimizin korunması ve gelişimine katkı sağlayacak aynı zamanda spordan sanata her alanda faaliyetler gösterecek, yaşam merkezi kurulacak.

Hafik Terminali / Gidemediğin yer Senin Değildir

Hızlı trenle ve Sivas havaalanı ile entegre çalışabilecek terminal kurulacak, insan taşımacılığı sektöründe bölge merkezi oluşması sağlanacak.

Meslek Edindirme Merkezi / Gençlerin Geleceği Türkiye’nin Geleceği

Nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılamak için sektörün taleplerini önceleyen eğitimler verilerek her bir gencimize iş ve istihdam imkanı sağlanacak.

Sınavlara Hazırlık Merkezi / Eğitimde Zirve Olacağız

Kamu Personeli Seçme Sınavı ve Yüksek Öğrenim Sınavlarına yönelik ücretsiz kurslar açılacak, Hafik’te eğitime tam destek sağlanacak.

Tarım ve Hayvancılık Meslek Yüksek Okulu / Özümüz toprak, Sözümüz toprak

Belediye destekleri ile ilçemiz tarım ve hayvancılığının geliştirilebilmesi ve yeni teknolojilerin hızlı şekilde sektöre aktarımının sağlanması için tarım ve hayvancılık lisesi ve meslek yüksekokullarının kurulması sağlanacak.

Tematik Tekstil Meslek Lisesi / Nitelikli İş Gücünü yetiştireceğiz

Tekstil alanında ilçemizin evlatlarının uluslararası boyutta iş potansiyeli mevcuttur. Oluşturulacak lise ile sektörün nitelikli iş gücü ihtiyacına katkılar sağlanacak, yatırımların Hafik’e yönlendirilmesi sağlanacak.

Organik Pazar / Bölgenin pazarı Hafik’te kurulacak

Ülkemizin Doğu – Batı yönünde ulaşımında önemli bir kavşak olan ilçemizde oluşturulacak organik pazarla internet üzerinden ve yüz yüze satış imkânı sağlanacak.

Deprem Tetkiki / Depreme Dirençli İlçe

Deprem konusunda ilçemizdeki binaların tetkiki yapılacak, riskli görülen tüm binalar için gerekli tedbirler alınacak.

Açık Kapı / Rüşvet alan da veren de melundur “Hadisi ŞERİF”

Ulaşılabilir, şeffaf, hesap verebilir belediyecilik uygulamalarımız ile tüm Türkiye’ye örnek olacak uygulamalar geliştirilecek.           

Ahırlar Bölgesi ve Et Entegre Tesisi / Kendi potansiyelimizi gerçekleştireceğiz

Üreticiyi korumak, esnafımızın işini kolaylaştırmak ve halkımıza sağlıklı ürünler sağlayabilmek için ahırlar bölgesi ve et ve et ürünleri entegre tesisi kurulacak. Ürünlerimizin marka tescili sağlanacak.

Hafik Yardımlaşma Vakfı / Komşusu açken tok yatan bizden değildir

Veren elin alan eli görmediği, emanetlerin layığı ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığı, Hafikli her bir yükseköğrenim öğrencisine burs imkânı sağlayan hayır kurumunu ilçemize kazandıracağız. 

Doğum, Sünnet, Düğün, Cenaze Desteği / İyi günde, kötü günde birlikteyiz

Sevinçli günde de hüzünlü günde de İlçemiz insanı ile birlikte olacağız, aile ve komşuluk yapısını güçlendirecek her türden çalışmayı yapacağız.

Güneş Enerjisi Santrali / Sağlıklı, Ucuz Enerji

Belediyeye ait GES kurularak, Belediyemizin önemli bir giderini ortadan kaldıracağız.

Emekli Yaşam Merkezi / Huzur İlçesi, Saadet İlçesi

İçerisinde; Kişisel Bakım Merkezi, Sağlık Kabini, Okuma Salonu, Spor Merkezi, Konferans Salonu, Çay Salonu gibi bölümlerin yer aldığı merkez ile baş tacımız büyüklerimizin hizmetinde olacağız.

Belediye İktisadi Teşekkülü / Üretim, Üretim, Üretim

Belediye faaliyetlerimizin geliştirilmesi için esnafımızla birlikte tüm bölgeye hizmet edebilecek potansiyelde iş olanakları geliştirilecek, ortaklıklar, kooperatifler kurulacak.

Evde Sağlık ve Temizlik desteği / Hayırda yarışacağız.

Engelli, Yaşlı, Hastası olan komşularımıza yapacağımız ulaşım ve temizlik uygulamaları ile destek sağlayacağız.

Hayvan Barınağı / Herkes için Saadet

Sahipsiz hayvanlara Allah’ın bir emanetidir yaklaşımı ile barınaklar yapacağız.

 

AdminAdmin

Admin