GÜNDEM
Giriş Tarihi : 26-06-2023 17:18

Hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı can-ı gönülden kutlarım

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Mesut Dursun; Bayramlar birlik ve beraberliğimizi pekiştiren müstesna günlerdir.” dedi.

Hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı can-ı gönülden kutlarım

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Mesut Dursun, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

“Milli ve manevi değerlerimizin özenle yaşatıldığı ilimizde bir bayramı daha hep birlikte idrak etmenin mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz.

Bayramlar, yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel şekliyle yaşandığı, dargınlık ve kırgınlıkların yerini barış ve muhabbete bıraktığı müstesna günlerdir.

Tüm İslam âleminde ve ülkemizde birlik ve beraberlik duygularının yoğun olarak yaşandığı, paylaşmanın en güzel halini ortaya çıkartan ve içerisinde birçok hikmeti barındıran Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini temenni ediyorum.

Başkan  Mesut Dursun, Kurban Bayramı’nın tüm Sivaslı hemşehrilerime, milletimize ve ülkemize iyilikler getirmesini, her geçen gün büyüttüğümüz sevgi, saygı, yardımlaşma ve paylaşma ortamının daha da gelişmesine vesile olmasını diliyorum. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, siz Sivaslı kardeşlerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı can-ı gönülden kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerini kullandı.
 

AdminAdmin

Admin