SPOR
Giriş Tarihi : 03-02-2023 11:31

Hentbol Küçük Kızlar Yarı Final Müsabakalarında Sporcular Kıyasıya Yarıştılar

30 Ocak-02 Şubat tarihleri arasında İlimizde Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce düzenlenen, Hentbol Küçük Kızlar Yarı Final müsabakaları sona erdi.

Hentbol Küçük Kızlar Yarı Final Müsabakalarında Sporcular Kıyasıya Yarıştılar

 Hentbol Küçük Kızlar Yarı Final müsabakaları 8 takım 128 sporcu ve 25 antrenörün katılımıyla Taha Akgül spor salonumuzda sona erdi.

Final maçında karşılaşan takımlarımızdan Sivas Belediye spor, Trabzon Ortahisar Belediye sporu  22-16 mağlup ederek gruptan lider, Trabzon temsilcisi ise 2. Olarak gruptan çıkmayı hak ettiler. Gruptan çıkan bu 2 takım 14 Nisan tarihinde düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Müsabakaları tribünden takip eden Sivas Belediye Başkan yardımcısı Sn. Turan Topgül, Belediye spor Kulübü Başkanı Hakan Genç ve Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürümüz Ufuk Demir, Hentbol İl temsilcisi Turgut Demirkan ve Sivas Belediyesi Spor İşleri müdürü Davut Aşık maç sonunda Belediye Spor sporcularımızı tebrik ederek galibiyet fotoğrafı çektirdiler.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzce sportif faaliyetler kapsamında ilimizde gerçekleştirilen müsabakalar bütün heyecanıyla ve yoğun katılım ile gerçekleştiriliyor. Bu branşlardan biri olan Hentbol branşında sporcular kazanmak için kıyasıya mücadele ettiler. Kıyasıya yarışan takımlar müsabakalar sonrası dostluğun kazandığını herkese gösterdi ve takımlar birbirlerini tebrik etti.

Her iki takıma da Türkiye Şampiyonası müsabakalarında başarılar diler ve tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi tebrik ederiz.

AdminAdmin

Admin