SPOR
Giriş Tarihi : 05-02-2024 19:23

Judokalarımız, İç Anadolu Bölgesi Süper Minikler Judo Şampiyonası'nda 7 Madalya Kazandı

Aksaray ilinde 3-4 Şubat tarihleri arasında düzenlenen İç Anadolu Bölgesi Süper Minikler Judo Şampiyonası, judo tutkunlarını bir araya getirdi. Bu prestijli organizasyona 10 il ve 500'e yakın judoka katılım sağladı.

Judokalarımız, İç Anadolu Bölgesi Süper Minikler Judo Şampiyonası'nda 7 Madalya Kazandı

 İç Anadolu Bölgesi Süper Minikler Judo Şampiyonası'nda ise Sivaslı genç judokalarımız büyük bir başarıya imza atarak, toplamda 7 madalya elde etti.

 

İç Anadolu Bölgesi Süper Minikler Judo Şampiyonası'nda Derecelerimiz şu şekilde sıralandı:

Süper Minik Erkekler:

30 Kg'da Serkan Kılınç: Gümüş Madalya

Minik Erkekler:

26 Kg'da İsmail Mercan: Şampiyon

30 Kg'da Furkan Yiğiter: Bronz Madalya

34 Kg'da Yahya Gez: Şampiyon

38 Kg'da Davut Gez: Şampiyon

60 Kg'da Cabir Altınay: Bronz Madalya

Minik Kadınlar:

36 Kg'da Eslem Töre: Bronz Madalya

Sivaslı genç judokalarımızın başarılı performansı, antrenörleri Bekir Güzelimdağ'ın gözetiminde gerçekleşti. Güzelimdağ, "İç Anadolu Süper Minik ve Minikler Bölgesel Lig Şampiyonası'na sporcularımızla birlikte katılım sağladık. Bu müsabaka, minik judokalarımız için değerli bir tecrübe oldu. Mayıs ayında düzenlenecek olan Minikler Türkiye Şampiyonası için Sivas adına güzel sonuçlar ve madalya kazanacağımızın bir göstergesi olmuş oldu." şeklinde konuştu.

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç, sporculara ve antrenöre başarılar dileyerek, elde edilen madalyaların Sivas'ın spor alanındaki başarısını taçlandırdığını ifade etti. İl Müdürümüz Erdoğan TUNÇ, genç judokaların gösterdiği performanstan dolayı gurur duyduklarını belirtti.

AdminAdmin

Admin