GÜNDEM
Giriş Tarihi : 08-03-2024 10:37

Kalkan, projeleri ile göz dolduruyor

Yeniden Refah Partisi’nin Sivas Belediye Başkan Adayı Fatih Kalkan, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Kalkan, projeleri ile göz dolduruyor

Kalkan, seçmenlerle buluşmak ve projelerini paylaşmak için yoğun bir tempo içerisinde çalışıyor.

Kalkan, Kızılırmak TV’de yayınlanan ve Selcen Küçükçongar’ın sunduğu seçim 2024 programının konuğu oldu. Programda, animasyonlarla hazırladığı vizyon projelerini Sivas halkıyla paylaşan Kalkan, büyük bir ilgiyle karşılandı. 

Kalkan’ın projeleri, şehrin geleceği için heyecan uyandırıcı ve yenilikçi çözümler içeriyor. Fatih Kalkan konuşmasında, “Bizim yaptığımız projeleri inşallah Sivas Belediyesi’ni aldığımız zaman hepsini hayata geçireceğiz. Şehrimizi daha güzel ve modern bir yapıya kavuşturacağız. Herkes Sivas’ı konuşacak. Projelerimiz 7’den 70’e herkesi yakından ilgilendiriyor.” Dedi.

Kalkan, Sivas halkından projelerini hayata geçirmesi için destek istedi ve bu çağrı büyük bir olumlu geri dönüşle karşılandı. Şehir sakinleri, Kalkan’ın vizyoner bakış açısına ve iddialı projelerine güvenle destek veriyor.

YAZI ARASI REKLAM ALANI

Sivas’ın geleceği için umut veren aday Fatih Kalkan, seçimlere kadar çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam edeceğini belirtti. Sivaslılar da bu heyecan verici sürece destekleriyle katkı sağlayarak şehirlerinin daha yaşanabilir bir yer haline gelmesine yardımcı olacaklarını ifade ediyorlar. 

AdminAdmin

Admin