SİYASET
Giriş Tarihi : 22-03-2024 11:54

Kılınç, “ Yüzlerce şirket kuracağız. İstihdamı artıracağız”

Bağımsız Türkiye Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Necati Kılınç, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum örgülerini ve esnaf ziyaretlerine ağırlık verdi.

Kılınç, “ Yüzlerce şirket kuracağız. İstihdamı artıracağız”

Bu kapsamda Bağımsız Türkiye Partisi Sivas Belediye Başkan adayı makine mühendisi Necati Kılıç, Teşkilat Başkanı Ömer Aslan ve diğer teşkilat mensupları Esnaf Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Hakan demirgili ziyaret etti

Kılınç, ziyaret ettiği Esnaf Sanatkârlar Odalar Birliği’nde yaptığı konuşmada, Sivas’ta istihdamı artırmak amacıyla belediye bütçesinden ayrılan kaynaklarla belediye ve halk ortaklığıyla yüzlerce şirket kuracaklarını belirtti. Bu şirketlerin devlete katkı sağlayacağını ve devletten gelen ödemelerin çerez parası olacağını vurguladı. 

Kılınç ayrıca, Türkiye’deki krizlerin tamamen suni olduğunu ifade ederek, yeraltı kaynaklarının millete tahsis edilmesi durumunda hiçbir fakirin kalmayacağını söyledi. Bu açıklamalarıyla Kılınç, ekonomik kalkınma ve istihdam politikalarına yönelik vizyonunu ortaya koydu.

Daha sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Kılınç, esnafların sorunlarını dinleyerek ve isteklerini not alarak yakın temas kurdu.

AdminAdmin

Admin