EKONOMİ
Giriş Tarihi : 20-10-2023 12:32

KOOPBİS Eğitim Toplantısı gerçekleştirildi.

Sivas 27. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliğine yönelik düzenlenen “KOOPBİS Eğitim Toplantısı ” Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Konferans Salonunda yapıldı.

KOOPBİS Eğitim Toplantısı gerçekleştirildi.

KOOPBİS Eğitim Toplantısına Sivas 27. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Mesut DURSUN,  bölge birliğine bağlı İlçe Kooperatif Başkanlar, yönetim ve denetim kurulları, Sivas’ta faaliyet gösteren Kooperatiflerlerin yanı sıra, Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire BAŞKANI Yavuz Selim AKÇAKALE, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan DEMİRGİL ve Ticaret İl Müdürü Selim BAŞ ile Oda Başkanları katıldı.

 Toplantının açılış konuşmasını yapan Sivas 27. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Mesut DURSUN , İsrail!in Gazze’ye yönelik saldırılarını şiddetle kınayarak, sivil halka düzenlenen saldırıların uluslararası insani hukukun apaçık ihlali olduğunu ifade ederek bu vahşetin bir an önce durdurulmasını diledi.

Başkan  Mesut DURSUN “Kooperatiflerimize yönelik seminerler, online eğitimler vermeye devam ediyoruz. Ayrıca kooperatiflerimizin her türlü mevzuat, programsal iş ve işlemleri ile ilgili sorun ve sıkıntılarını da bölge birliği olarak çözüyoruz.Yaşanan bu olumsuzluklar ve ekonomik sıkıntılara rağmen geleceğe yönelik ümidimiz devam etmektedir.Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonraki dönemlerde de başta hükümet yetkilileri ve merkez birliğimiz öncülüğünde ve kooperatifimizin aracılığıyla esnafımıza daha fazla ve daha uygun koşullarda kredi kullandırmalarına olanak sağlayarak esnafımızın can suyu olmaya devam edeceğiz Bu anlamda esnaflarımıza en iyi hizmeti verebilmek için daha da büyük çaba sarfedeceğiz. Kooperatifçilik Daire Başkanımız ve ticaret uzmanlarımızın anlatımlarıyla gerçekleşecek KOOPBİS Eğitim Toplantımızın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” Şeklinde konuştu.

Sivas ve ilçelerdeki kooperatif başkanları, yönetim ve denetim kurullarına, müdür ve personellerine, Sivas’ta faaliyet gösteren Kooperatiflere yönelik düzenlenen “KOOPBİS Eğitimi” konulu eğitim toplantısına katılanlara Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanımız ve Ticaret Uzmanlarınca bilgiler aktarıldı.

AdminAdmin

Admin