EKONOMİ
Giriş Tarihi : 23-07-2023 14:50

Kooperatifçilik Eğitim programı tamamlandı

Sivas 27. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi “Kooperatifçilik Eğitimi” programı Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi konferans salonunda yapıldı.

Kooperatifçilik Eğitim programı tamamlandı

Sivas ve ilçelerdeki kooperatif başkanları, yönetim ve denetim kurullarına yönelik düzenlenen ve 5 gün süren “Kooperatifçilik Eğitimi” konulu eğitim programına katılanlara TESKOMB Teftiş Kurulu Dış Denetçi Müfettişlerince bilgiler aktarıldı.

Eğitim programı kapsamında açılış konuşması yapan Sivas 27. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği Başkanı Mesut Dursun “Kooperatiflerimize yönelik seminerler, online eğitimler vermeye devam ediyoruz. Ayrıca kooperatiflerimizin her türlü mevzuat, programsal iş ve işlemleri ile ilgili sorun ve sıkıntılarını da bölge birliği olarak çözüyoruz. Kredilerde Elektronik Belge Yönetim Sistemi ile dijital kredilere başladık. E-İmza’ya geçiş yaparak teknolojik olarak da önemli bir adım attık. Kooperatiflerimizde iş ve işlemlerimizin hızlı bir şekilde yürütülmesi için tüm donanımlarımızı yeniledik. Plasman miktarımız ise 1 milyar 479 milyon 106 bin TL’dir. Esnaf ve sanatkarlarımızın plasman sıkıntılarının çözümü noktasında da bölge birliği olarak her daim ilçelerimize desteklerimiz devam ediyor. TESKOMB Teftiş Kurulu Dış Denetçi Müfettişlerimizce 5 gün süresince verilen kooperatifçilik eğitimlerimiz sonrasında tüm katılımcılarımıza eğitim katılım sertifikası vereceğiz. Kooperatifçilik eğitim programımızın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

5 gün süresince devam eden Kooperatifçilik Eğitimi konulu program kapsamında TESKOMB Teftiş Kurulu Dış Denetçi Müfettişlerince katılımcılara kooperatifçilik ve diğer konularda bilgiler aktarıldı.

Eğitim programı sonrasında tüm katılımcılara Kooperatifçilik Eğitim sertifikası verildi.

 

AdminAdmin

Admin