GÜNDEM
Giriş Tarihi : 08-09-2021 14:29   Güncelleme : 08-09-2021 14:43

Mesut Dursun'a ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçilen Mesut Dursun'a TGF Sivas İl Temsilcisi, SGC ikinci Başkanı ve aynı zamanda Sivas Matbaacılar Dernek Başkanı ve yönetimi kurulu üyeleri ziyaret etti.

Mesut Dursun'a ziyaret

Ziyarette Başkan Dursun; "21 yıl boyunca Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifinde çeşitli görevlerde bulundum. Daha öncede burada müdürlük yaptım. Çıraklık, kalfalık ve ustalık dönemini destekleriyle tamamladım. “Gücümüz esnaf  ve emek , yolumuz hak ve hizmet”  düsturu ile yolu  çıkarak , esnaf ve sanatkar kardeşlerimden aldığım destek ile Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına ekibimizle birlikte aday olduk ve üyelerimizin desteğiyle ve verdikleri oylarla başkanlık görevini bize verdiler.

Göreve gelir gelmez esnaflarımızın kredi işlerini hızlandırdık. Kapı kapı ellerinde evraklar dolaşmasının öne geçerek kredi işlerini hızlandırdık. Başvuruyu aldıktan sonra kredinin imzası için tekrar gelir hale geldik. Kredi onaylarını bekletmek yerine toplantı sayısını artırarak işi çözdük. Kooperatifte başkanlık seçimleri sürecinde bize desteğinizi esirgemedeniz. Haberlerinizle bize destek oldunuz. Seçim sürecince bana ve yönetim kurulu üyelerine her zaman destek oldunuz. Bu güne kadar vermiş olduğunuz desteğiniz için teşekkür ediyor, bundan sonraki süreçte de destek vermenizi bekliyoruz. Sivas Gazeteciler Cemiyeti ve Sivas Matbaacılar Derneği olarak yaptığınız ziyaretinizden son derece memnun oldum. Dernek çalışmalarınızda ve işlerinizde başarılar dilerim, nazik ziyaretlerinden dolayı Şahsım ve kurullarım adına teşekkür ediyor şükranlarımı arz ederim "

TGF Denetim Kurulu Başkanı ve Sivas İl Temsilcisi Hakan Sezerer; "Başkanlığa seçilmezden dolayı TGF İl temsilcisi aynı zamanda Sivas Gazeteciler Cemiyeti ikinci Başkanı ve Sivas Matbaacılar Derneğinden yönetici arkadaşlarımız  ile birlikte hayırlı olsun demek istedik. Sivaslı için çalışacağınızdan ve esnafının sorunlarını çözüme kavuşturacağınızdan eminiz. Yeni görevinizde başarılar diliyorum." dedi.

Başkan Mesut Dursun ziyaret anısına Hakan Sezerer'e plaket takdim ederken Hakan Sezerer'de Başkan Dursun'a Sivas Kalem seti hediye etti.

Ziyarette Türkiye Gazeteciler Federasyonu İl Temsilcisi, Sivas Gazeteciler Cemiyeti İkinci Başkanı ve aynı zamanda Sivas Matbaacılar Derneği Başkanı olan Hakan Sezerer'e Sivas Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri Osman Nuri Kesici ve Hakan Bakar; Sivas Matbaacılar Derneği yönetim kurulu üyeleri Çığır Ofset Sahibi Cumhur Çığır ve Emek Ofset sahibi Süleyman Yıldız eşlik etti..

AdminAdmin

Admin