SİYASET
Giriş Tarihi : 06-08-2023 16:27

Mhp Milletvekili Özyürek Esnaf Teşkilatının Misafiri Oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, esnaf teşkilatı ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Mhp Milletvekili Özyürek Esnaf Teşkilatının Misafiri Oldu

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil’in başkanlığında sabah kahvaltısında bir  araya gelen programa MHP milletvekili Ahmet Özyürek, İl Başkanı Hakan Uygun, İlçe Başkanı Turan Gazi Yalçındağ ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine bağlı merkezdeki oda başkanları katıldı.

Esnaf ve Sanatkarların ülkemizin ekonomik ve toplumsal hayatında vazgeçilmez öneme sahip olduğunu ifade eden Sesob Başkanı Hakan Demirgil, ülkemizdeki artan maliyetlerin esnafı zor durumda bıraktığını söyledi.

 

KDV, ÖTV ve akaryakıta yapılan zamların esnafı çok etkilediğini vurgulayan Sesob Başkanı Hakan Demirgil, “Sivas milletvekilimiz sayın Ahmet Özyürek ile esnafımızın temsilcileri olan değerli başkanlarımızı bir araya getirerek hem sorunlarımızı anlattık, hem de sayın vekilimiz ve parti yöneticileri ile bir araya gelerek istişarelerde bulunduk.. Vekilimize yerel ve yasal sorunlarımızı ilettik, esnafının karşılaşmış olduğu sıkıntıları anlattık. Esnaf teşkilatımız açısından faydalı bir toplantı oldu. Esnafımızın sorunlarının siyasi partilerimiz aracılığı ile çözüleceğine inanıyorum. Sayın vekilimiz her zaman esnafımızın sorunlarını gündeme taşıyor, bizlerde vekilimize istişarelerde bulunmaya devam edeceğiz.” Dedi.

 

Sivas aşığı olduğunu ve her platforma Sivas’ın ve esnafın sorunlarını gündeme taşımaya gayret gösterdiğini dile getiren MHP milletvekili Ahmet Özyürek, ev sahipliğinden dolayı Sesob Başkanı Hakan Demirgil ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettikten sonra esnaf temsilcilerinin sorunlarını dinledi.

Toplantıya katılan oda başkanların esnafın sorun ve sıkıntıları hakkında bilgi vererek çözümü konusunda destek istediler.

AdminAdmin

Admin