GÜNDEM
Giriş Tarihi : 02-02-2024 12:52

MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars, Sahada

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars, sahalara çıktı.

MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars, Sahada

Seçim çalışmaları kapsamında 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde “Sivas için canla başla” sloganıyla yola çıkan Belediye Başkan Adayı Reha Kars, ziyaretlerine hız verdi.  

 

MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars kısa sürede; İlbeyliler Derneği, Sivas Tokatlılar Derneği, MERDER, Hafikliler Derneği ve Kangalılar Derneği’ne ziyaret gerçekleştirdi.

 

MHP Sivas Teşkilatı ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretlerde dernek yönetimleriyle bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Reha Kars, sivil toplum kuruluşlarıyla karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak Sivas için yapacaklarından bahsetti.

Seçimler için uzun zamandır çalıştıklarını vurgulayan Kars, “Gece-gündüz kendi ekibimle şehre dair ne problem varsa ve bunların çözümüne yönelik ‘neler üretebiliriz’ dediğimizde birçok şeyi çözüme kavuşturacağız. Bu düşünce ile çözüm odaklı projelerle geliyoruz. Çünkü hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Hayatımızı, çocukluğumuzu ve anılarımızı bu şehirde biriktirdik. Hepimiz bu şehirde yaşadığımız için şehrin sorunlarını birlik halinde yaşıyoruz. Şehirle ilgili tespitlerimizde alanlarımız açısından kimimiz mimarlık, kimimiz şehir planlamacısı kimimiz ise mühendislik ile sorunlara ardından çözümlerine yaklaşıyoruz. Bunları ortaya bir kombin yaptığımız zaman gerçekten de güzel şeyler çıktı. Ümit ediyorum ki Allah nasip eder, idareye bizler gelirsek sizlerin evlatları olarak gerçekten de bazı problemleri tam anlamıyla çözüp geleceğimiz olan çocuklarımıza, nesillerimize çok daha güzel bir Sivas inşa etmek istiyoruz.

Niyetimiz halis, akıbetimiz de inşallah hayır olur diye düşünüyorum. Biliyorum ki Sivas halkı milliyetçi, devletini ve milletini seven bir halktır. Dolayısıyla bir değişim olacaksa bunun Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında olması gerektiğine inanıyorum. Bu anlamda hemşehrilerimizin de oylarına talip olduğumu buradan söylüyorum” şeklinde ifadelere yer verdi.

AdminAdmin

Admin