SPOR
Giriş Tarihi : 27-02-2024 12:21

Mustafa İsmail Gündoğdu Atmalar Kupası Şampiyonu

20-21 Şubat 2024 tarihinde Mersin ilinde düzenlenen “Seyfi Alanya Atmalar Kupası”nda sporcumuz Mustafa İsmail Gündoğdu Cirit Atmada 64.01 m. derecesi ile Şampiyonluğa uzanarak altın madalya kazandı.

Mustafa İsmail Gündoğdu Atmalar Kupası Şampiyonu

Mustafa İsmail, Cirit atma branşında gösterdiği üstün yetenekle adından söz ettirmeye devam ediyor. Türkiye Atletizm Atmalar Kupasında gösterdiği performansla bir kez daha zirveye yerleşerek  birinci oldu. Bu, sadece onun yeteneklerinin değil, aynı zamanda yıllara dayanan çalışma ve azminin bir yansımasıdır.

 

Başarıları bununla sınırlı olmayan Mustafa İsmal, dünya çapında da adını duyurmak için çabalıyor. Dünya Atletizm Şampiyonası'na katılmak için baraja çok yaklaştı ve bu hedefe ulaşmak için her gün daha çok çalışıyor.

 

Sporcumuzun antrenörü “Mustafa'nın hikayesi, sadece spor başarısıyla değil, aynı zamanda azimle, tutkuyla ve kararlılıkla dolu. Onunla gurur duyuyor ve gelecekteki başarıları için en büyük destekçisi olmaya devam ediyoruz. Sporcumuzun elde etmiş olduğu bu güzel başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyor ve başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan TUNÇ, “Seyfi Alanya Atmalar Kupası”nda şampiyonluğu elde eden başarılı sporcumuzu ve antrenörümüz tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

AdminAdmin

Admin