GÜNDEM
Giriş Tarihi : 25-09-2023 12:54   Güncelleme : 25-09-2023 17:22

O isim Başarılarıyla Sivas’ın Yüzünü Ağartıyor

Sivas ve Sivaslı için çıkarsızca, gecesini gündüzüne katarak, şehrimizin yetiştirdiği önemli isimler arasında yer almayı başaran Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Mustafa Nurullah Albayrak, kısa zamanda ulaşım iş kolunda yer alan 5 kurumun 4’ünde yetkili sendika olmayı başararak farkını bir kez daha ortaya koydu.

O isim Başarılarıyla Sivas’ın Yüzünü Ağartıyor

Türk Ulaşım-Sen’in kuruluşundan bu yana 31 yıldır sendika çatısı altında, temsilcilik, baş temsilcilik,  Sivas Şube Yönetim Kurulu Üyeliği (Şube Mali Sekreterliği, Şube Sekreterliği) ve dört dönem Sivas Şube Başkanlığı görevlerini büyük bir başarıyla yürüten hemşerimiz Mustafa Nurullah Albayrak, Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanlığı görevine seçildiğinden bu yana geçen süre zarfında da farkını tüm ulaşım çalışanlarına gösterdi.

Sivas Şube Başkanlığı döneminde Yüksek Hızlı Tren güzergâhının değiştirilmesi konusunda ciddi bir duruş sergileyerek ve büyük bir mücadele vererek, tek başına, güzergâhı planlanan eski yerine tekrar getirilmesini sağlayan hemşerimiz Mustafa Nurullah Albayrak,  Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanlığı görevinin yanı sıra Türkiye Kamu-Sen Genel Başkan Yardımcılığı görevini de başarıyla yürütüyor.

Sendikal mücadele konusunda son derece tecrübeli ve bilgi sahibi olan Albayrak, Genel Başkanlığı döneminde Türk Ulaşım-Sen’in üye sayısını, son 20 yılın rekorunu kırarak 8.000 binli rakamlara çıkarmayı başardı. Türk Ulaşım-Sen böylece ulaşım iş kolunda yer alan 5 kurumun 4’ünde yetkili sendika oldu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve TÜRASAŞ Genel Müdürlüğünde yetkili sendika olan Türk Ulaşım-Sen, Mustafa Nurullah Albayrak liderliğinde, ulaşım hizmet kolunda genel yetkili sendika olma yolunda hızla ilerliyor.

 

Yaptığı tüm çalışmalarda, Milli ve Manevi değerleri önemseyen hemşerimiz Mustafa Nurullah Albayrak’ın,  Devletimizin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkarak, “İlkemiz, Önce Ülkemiz” diyerek, ulaşım çalışanlarının özlük, mali ve sosyal haklarının korunması ve geliştirilmesi için vermiş olduğu hak alma mücadelesi tüm ulaşım çalışanları tarafından büyük takdir görüyor.

 

AdminAdmin

Admin