SİYASET
Giriş Tarihi : 07-12-2023 17:51   Güncelleme : 07-12-2023 18:07

Özyürek Ambulans Helikopter Talep Etti

MHP Sivas Milletvekili  Ahmet ÖZYÜREK, Sağlık Bakanı Fahrettin KOCA’yı ziyaret ederek, Sivas Merkez ve ilçelerimizdeki hekim eksiklikleri, Acil durumlarda kullanılmak üzere Ambulans helikopter talebini iletti.

Özyürek Ambulans Helikopter Talep Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Sivas  Milletvekili Ahmet Özyürek, Sivas Halkının sorunları için özverili bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

MHP Sivas Milletvekili  Ahmet ÖZYÜREK, Sağlık Bakanı Fahrettin KOCA’yı ziyaret ederek, Sivas Merkez ve ilçelerimizdeki hekim eksiklikleri, Acil durumlarda kullanılmak üzere Ambulans helikopter talebini iletti.

Sivas’ta 2019 yılında başlayan ambulans helikopter hizmeti 22 Ekim 2021 tarihinde Sivas’tan aniden alındı. Coğrafya olarak çok geniş olan Sivas’ın doktor açısından da bir çok dalda eksiği bulunuyor.

Bir çok ilçenin merkeze olan bağlantı yolları sağlık taşımacılığı açısından kötü ve merkeze uzak ve bir diğer önemli ayrıntı ise yaz aylarında Sivas’ın nüfusu katlanarak artıyor olması.

Özyürek, konuyla ilgili olarak: “Hastaların yaşadığı mağduriyetleri bir an önce gidermek için acil hekim atamaları yapılmalıdır. Özellikle bu kritik alanlarda eksik olan doktor sayısının acilen tamamlanması gerekiyor. Yetkililere sesleniyor ve bu konuda gerekli adımların atılmasını talep ediyorum diyerek düşüncelerini dile getirmişti.

Milletvekilimiz Sn. Ahmet ÖZYÜREK'e Sivas ilimizin sorunları ve talepleri doğrultusunda yaptığı çalışmalar göz doldurulur.

 

 

 

 

 

AdminAdmin

Admin