GÜNDEM
Giriş Tarihi : 04-03-2024 11:22

Reha Kars, “Engelli kardeşlerimiz her zaman baş tacımız olacak”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars, engellilere yönelik projelerini açıkladı. Kars, engellilerin her zaman baş tacı olacağını ve takvimin belirli günleri değil her zaman onlara özel hizmetler sunacaklarını vurguladı.

Reha Kars, “Engelli kardeşlerimiz her zaman baş tacımız olacak”

MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars, sosyal belediyecilik anlayışıyla dikkat çekici projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Sivas’ta yaşayan vatandaşların kaliteli bir yaşam sürmesi için kolları sıvayan Kars, bu kapsamda engellilere yönelik projeler geliştirdi. 

 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Reha Kars, “Sosyal belediyecilik anlayışında birçok konuyu ele aldık. Engelli vatandaşlarımız başta olmak üzere onlara sağlayacağımız hizmetler var. Onlara sosyal hayatlarını daha iyi yaşatabilmek adına özel olarak tahsis edeceğimiz araçlarla istedikleri gün ve belirli saatlerde servis imkanı sunacağız. Millet bahçelerinde oluşturacağımız engelsiz kafelerimizde; internet, kütüphane, sohbet imkanları bulacaklar. Sesli kitap imkanı, Braille alfabesi birçok kütüphane kitaplığı mevcut olacak. Engelli kardeşlerimiz takvimin belirli günleri değil her zaman baş tacımız olacak” dedi.

 

Kars, ayrıca seçimi kazandıkları takdirde belediyede engelli birimi oluşturacaklarını böylelikle engelli vatandaşların talep, öneri ve beklentilerinin çözümü için de canla başla çalışacaklarını belirtti.

AdminAdmin

Admin