SPOR
Giriş Tarihi : 21-08-2023 11:03

Servet Çetin: Bizim İçin İyi Bir Galibiyet Oldu

Servet Çetin, “Zor maç olacağını biliyorduk ve hafta içi iyi çalıştık. Bizim için iyi bir galibiyet oldu. Gerçekten çok çalışıyoruz. İnşallah bunun da karşılığını alırız.” dedi.

Servet Çetin: Bizim İçin İyi Bir Galibiyet Oldu

Teknik Direktör Servet Çetin, Gaziantep FK ile deplasmanda oynadığımız ve 3-1 galip geldiğimiz maçın ardından düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi:

“Öncelikle iki takımı da tebrik ediyorum.

Sıcak havada güzel mücadele ettiler. İki takım da iyi mücadele etti. Zor maç olacağını biliyorduk ve hafta içi iyi çalıştık. Gaziantep FK’yı iyi analiz ettik. Nasıl atak yapılacağını, nasıl çıkılacağını oyuncularımıza çalışarak, fazlasıyla gösterdik. İlk yarı istediğimiz gibi oldu. Hem geriden oyun başlangıcı ile olsun hem de ilerideki oyuncuları topla buluşturma noktasında istediklerimizi yaptık. Güzel de bir gol attık.

İkinci yarının 15-20 dakikası Gaziantep FK baskı kurdu. Devre arası soyunma odasında oyuncularımıza ileride baskı kuracağımızı söyledik. Oyuncularımıza rakibi karşılayacağız dememe rağmen skorun verdiği etkiden dolayı biraz geriye gömüldük. Bu gömülmeye rağmen de arada buluşturduğumuz oyuncularla tehlikeler oluşturduk.

Bizim için iyi bir galibiyet oldu. Gerçekten çok çalışıyoruz. İnşallah bunun da karşılığını alırız.”

AdminAdmin

Admin