SİYASET
Giriş Tarihi : 14-08-2023 14:59

Servet Çetin: Çalışmalarımızın Karşılığını Alacağız

Servet Çetin, “İyi oynadık ve golü de bulduk. Oyuncularımın mücadelesinden memnunum. İyi çalışıyoruz ve daha iyi olacağız. Bu çalışmaların karşılığını da alacağız.” dedi.

Servet Çetin: Çalışmalarımızın Karşılığını Alacağız

EMS Yapı Sivasspor’umuz, Trendyol Süper Lig 2023-24 Sezonu’nun 1. hafta maçında Yılport Samsunspor ile 1-1 berabere kaldı.

Teknik direktörümüz Servet Çetin, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında şunları söyledi:

İki takımı da tebrik ediyorum. Sıcak havada iyi mücadele ettiler. Karşılaşma bizim lehimize devam eti. İyi oynadık ve golü de bulduk. Golü bulduktan sonra geriye yaslandık ve rakibe de çok pozisyon vermedik. Oyuncularımın mücadelesinden memnunum. İyi çalışıyoruz ve daha iyi olacağız. Bu çalışmaların karşılığını da alacağız. Zorunlu değişiklikler yaptık. Samu Saiz’i değiştirmemizin sebebi artık yoruldu. Değişiklikleri sonra yapacaktım ama futbolcular kendileri istedi. Oyuncuları da çok geç değiştirmedik. Rakibin karşısına daha doğru çıkmak için yaptık değişikleri. Golü değişiklere bağlamaya gerek yok. Golü duran toptan yedik.

Transfer talebimiz tabii ki var. Yönetimimiz de çalışıyor ama maalesef havuz çok dar. Bazı oyuncuların fiyatları yüksek oluyor, bazıları şehri tercih etmiyor. Maalesef transfer hemen olmuyor. Keşke olsaydı bizim için iyi olurdu. Transferleri takıma katıp daha iyi olacağız.

AdminAdmin

Admin