SİYASET
Giriş Tarihi : 29-11-2023 15:25

Servet Çetin: İyi Bir Maç Oynadık Bunu Skora Yansıtamadık

Teknik Direktörümüz Servet Çetin, “Oyuncuları tebrik ediyorum iyi bir mücadele vardı. Biz iyi bir maç oynadık ama bunu skora yansıtamadık, üzgünüz.” dedi.

Servet Çetin: İyi Bir Maç Oynadık Bunu Skora Yansıtamadık

Teknik Direktörümüz Servet Çetin, “Oyuncuları tebrik ediyorum iyi bir mücadele vardı. Biz iyi bir maç oynadık ama bunu skora yansıtamadık, üzgünüz.” dedi.

Teknik Direktörümüz Servet Çetin, Trabzonspor ile oynadığımız maçın ardından düzenlenen basın toplatışında şunları söyledi:

“Maça çok iyi başlık 2-0 öne geçtik, maalesef kötü bir gol yedik. Aslında iyi de bir futbol oynadık maçı kazanacak pozisyonlar bulduk. Direkten dönenler vardı. İçeride yine kazanamadığımız bir maç oldu. Bu bizim canımızı sıktı. Üzgünüz açıkçası. Oyuncuları tebrik ediyorum iyi bir mücadele vardı. Trabzonspor da iyi bir takım. Biz iyi bir maç oynadık ama bunu skora yansıtamadık, üzgünüz.

Bugün iki takım adına da iyi bir futbol vardı. Artık hakemler hakkında ne söylesek boş. Biz aldığımız pozisyona bakıyoruz. Çok geç karar veriyorlar. VAR’dan izliyorlar. Bu kadar uzun sürede karar verilmesi şüpheler oluşturuyor ama bahane bulmuyoruz. Bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Hakeme de suç bulamam. Oyun olarak gerçekten iyi işler yapıyoruz. Biz analiz de yapıyoruz olumlu ve olumsuz yönlerini arkadaşlara gösteriyoruz. Biz oynadığımız bütün maçları kazanabilirdik. Pozisyonları değerlendirseydik farklı olacaktı. Maalesef kısmetsizlik ve şanssızlık var işin açıkçası. Şu an farklı şeyler konuşabilirdik. Bizde skor almak zorundayız.”

Gökhan Karagöl: Adaletli ve Doğru Maç Yönetsinler

Basın sözcümüz Gökhan Karagöl, “Hakem takdir haklarını sürekli aleyhimize kullandı. İkinci golden öncede bir faulümüzü vermedi ve top gitti gol oldu. Söylenecek bir şey yok, herhalde kendileri öyle takdir ediyorlar. Adaletli maç yönetsinler, doğru maç yönetsinler.” dedi.

Basın Sözcümüz Gökhan Karagöl, Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında sahamızda Trabzonspor ile 3-3 berabere kaldığımız maçtan 1 puanla ayrıldığımız için üzgün olduğumuzu söyledi.

Karşılaşmanın ardından stadyum çıkışında basın mensuplarına açıklamada bulunan Karagöl, “Bizim için zor bir maç oldu ama bir o kadar da zevkli bir maç oldu. 3 gol attık, iki sefer öne geçtik, tartışmalı bir ofsayt pozisyonu sonucunda 3. golü yedik.” dedi.

Oynanan futboldan memnun olduğumuzu belirten Karagöl, hafta içi çok iyi çalıştığımızı maçtan galibiyetsiz ayrılıyor olmanın üzüntüsünü yaşadığımızı ifade ederek, “Oynan oyundan çok memnunuz, teknik heyet ve hocamızın oynattığı oyundan çok memnunuz. İnşallah önümüzdeki haftalarda daha iyi oynayacağız. Zor bir fikstüre girdik ama sonuçta çıkan, oynayan kazanıyor ya da kaybediyor. İnşallah önümüzdeki haftalarda daha iyi oynayacağız. Üstüne koyarak da devam ediyoruz.” diye konuştu.

Karagöl, karşılaşmanın hakemini de eleştirerek, şunları kaydetti:

“Hakem takdir haklarını sürekli aleyhimize kullandı. İkinci golden öncede bir faulümüzü vermedi ve top gitti gol oldu. Ofsayt pozisyonuyla ilgili de bizim tarafımızdan bakıldığı zaman hakemin takdiri bu. Çizgiler nasıl çiziliyor. Karagümrük maçında da yüzde 100 kırmızı kartımızı vermeyen VAR bugün ne hikmetse bekledi 5 dakika sonra golü verdi. Söylenecek bir şey yok, herhalde kendileri öyle takdir ediyorlar. Bu saatten sonra da biz bu ekonomik şartlarda yine elimizden geleni yapacağız. Adaletli maç yönetsinler, doğru maç yönetsinler. İyi oynayan kazansın.”

AdminAdmin

Admin