YEREL
Giriş Tarihi : 26-09-2023 09:58   Güncelleme : 26-09-2023 10:06

Sivas Belediyesinde Nöbet Değişimi

Kenan Karataş, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin Tarafından, Yeni Başkan Yardımcısı Olarak Atandı.

Sivas Belediyesinde Nöbet Değişimi

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Levent Olgun'dan boşalan belediye Başkan yardımcılığı görevine Kenan Karataş'ı Sivas Belediyesi'nin yeni başkan yardımcısı olarak atadı.

Karataş, 42 yıllık belediye çalışanı ve 4 yıldır Fen İşleri Müdürlüğü görevini başarıyla sürdürüyordu. Kenan Karataş, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Beş Farklı Müdürlüğün Kontrolünde

Kenan Karataş, yeni görevi kapsamında Sivas Belediyesi'nde beş farklı müdürlüğün kontrolünü üstlenecektir. Bu müdürlükler Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçe Müdürlüğü, Sibeski Müdürlüğü, Makina İkmal Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'dür.

Değerli Başkanımız öncülüğünde hep birlikte, Sivas için büyük şeyler başarabileceğimize inancım tam. Daha iyi bir Sivas inşa etmek için hep birlikte çalışacağız.

Kenan Karataş, "Sivas Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin'e bu görevi bana layık gördüğü için teşekkürlerimi sunuyorum .

Sivas Belediyesi'nin yeni başkan yardımcısı olarak atanmış olmanın heyecanı ve sorumluluğuyla buradayım. Öncelikle, bu büyük fırsatı bana sunan Sivas Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin'e içtenlikle teşekkür etmek isterim. Kenan Karataş olarak, paylaşımcı bir yaklaşımın ve güçlü bir ekip ruhunun önemini her zaman vurgulamışımdır. Bu göreve gelirken, Fen İşleri Müdürlüğü'nde birlikte çalıştığım kıymetli ekip arkadaşlarıma da teşekkür etmek isterim.

Sivas'ın altyapısı, çevresi ve trafik akışı gibi birçok önemli konuda elde ettiğimiz başarılar, tüm ekibimizin destek ve işbirliği sayesinde gerçekleşti. Böyle bir ekiple birlikte çalışmak büyük bir onurdu ve birlikte çalışma anlayışını yeni görevimde de sürdürmek istiyorum.

Sivas, tarih ve kültür zenginlikleriyle dolu özel bir kenttir. Bu kentin gelişimi adına atacağımız her adımda ve her yeni işimizde sizlerin katkısı ve destekleri benim için büyük bir güç kaynağıdır." dedi

AdminAdmin

Admin