EKONOMİ
Giriş Tarihi : 18-02-2023 12:25

Sivas Bölge Birliği Başkanı Mesut Dursun Yeniden Seçildi

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, 27. Bölge Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliğinin olağan genel kuruluna katıldı.

Sivas Bölge Birliği Başkanı Mesut Dursun  Yeniden Seçildi

Divan Başkanlığını Terziler Kunduracılar ve Ev Tekstilcileri Odası Başkanı ve Bölge Birliği yöneticisi Ali Kılıç'ın yapıtğı genel kurulda konuşan Sivas Esob Başkanı Hakan Demirgil, esnaf teşkilatının büyük bir aile olduğunu vurgulayarak, esnaf ve sanatkarlara kredi konusunda kolaylık sağlayan, yardımcı olan başta Sivas Bölge Birliği Başkanı Mesut Dursun olmak üzere tüm kooperatif başkanlarına teşekkür etti.

Meydana gelen depremden dolayı üzüntülü olduklarını da dile getiren Sesob Başkanı Demirgil, bu süreçte esnaf teşkilatı olarak birlik ve beraberlik içerisinde yardım için seferber olduklarını da sözlerine ekledi.

Sesob Başkanı Demirgil, 27. Bölge Birliği genel kurulunun esnaf teşkilatına hayırlı olması temennisinde bulunduktan sonra bölge başkanlığına tekrar seçilen Mesut Dursun ve yönetimde görev alan kooperatif başkanlarını tebrik ederek, başarılar diledi.

AdminAdmin

Admin