SPOR
Giriş Tarihi : 22-06-2023 16:25   Güncelleme : 22-06-2023 16:31

Sivas'a Madalya Yağmuru

Analig Grup Müsabakası Atletizm Yarışmalarında derece alan sporcularımız ve Yarı finale kalan Erkek Takımız ilimizi en iyi şekilde temsil ederek Sivas'a madalyalarla döndüler.

Sivas'a Madalya Yağmuru

Analig  Grup Müsabakası Atletizm Yarışmalarında derece alan sporcularımız ve Yarı finale kalan Erkek Takımız ilimizi en iyi şekilde temsil ederek Sivas'a madalyalarla döndüler.

Analig  Grup Müsabakası Atletizm Yarışması müsabakaları sonrası gerçekleştirilen ödül töreni ile dereceye giren takımlara ve sporculara ödülleri protokol üyelerince takdim edildi.

Analig  Grup Müsabakası Atletizm Yarışmalarında

Sporcularımızın Elde Ettikleri 

Dereceler ise şöyle :

  Kızlarda  80 m engelde  Yaren Torun İkinci Yüksek Atlama da  Sudenaz Erdemir Dördüncü Erkeklerde  Uzun Atlamada  Eren mirza Akkavak Üçüncü 800 M  Abdulsamet Karslı Üçüncü 60 M  Umut Erbay İkinci Gülle atma da  Zeki Mert İkinci ve Erkek Takımız 4. Olarak Yarı Finale kaldı. Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan TUNÇ, Konya'da gerçekleştirilen Analig  Grup Müsabakası Atletizm Yarışmalarında en iyi derecelerle ve madalyalarla Sivas'a dönen başarılı sporcularımızı ve antrenörlerini tebrik edererek başarılarının devamını diledi.

AdminAdmin

Admin