GÜNDEM
Giriş Tarihi : 16-03-2023 11:28   Güncelleme : 16-03-2023 11:48

Sivas’ta muhtarlar depremzedelere desteğe devam ediyorlar

Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Cemalettin Arslan, 6 Şubat'tan bu yana deprem bölgesine insani yardım malzemeleri götürdüklerini belirterek, Deprem olduğu günden bu yana Sivas Muhtarlar Derneği olarak aralıksız desteğimiz devam ediyor dedi.

Sivas’ta muhtarlar depremzedelere desteğe devam ediyorlar

Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Cemalettin Arslan, 6 Şubat'tan bu yana deprem bölgesine insani yardım malzemeleri götürdüklerini belirterek, Deprem olduğu günden bu yana Sivas Muhtarlar Derneği olarak Elbistan ve Kahramanmaraş Bölgesine 1 Tır Giyim, Hijyenik Malzeme, Su, Gıda Malzemesi Adıyaman ve Malatya bölgesine 1 Tır Oyuncak, İç çamaşırı, Hijyenik malzeme, Kişisel Bakım Ürünleri ile Çocuklarımıza yönelik eğlence ve çeşitli aktiviter ile destek verdik.

Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Cemalettin Arslan, Aynı şekilde Hatay Bölgemize 2 kez yardım Tırımızı götürerek farklılık olarak 10 adet koltuk takımı 10 Adet Halı ile Sivas Muhtarlar Derneğini olarak Depremzede vatandaşlarımızın yanında olmaya çalıştık ve bundan sonrada aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Son olarakta son Tırımızıda 10 adet 3 lü, 16 adet tekli,1 adet köşe takım, 10 Adet Halı, İç Çamaşırı, Hijyenik malzeme, Temizlik Malzemesi ve oyuncak Hatay bölgesine yolcu ettik.

Bu süreçte Bizlere güven ve desteklerini esirgemeyen Sivas Valimiz Sn Yılmaz ŞİMŞEK, Sivas Belediye Başkanımız Sn Hilmi BİLGİN’e Biz muhtarlarımıza  güven ve itimatları ile destekte bulunan vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

Allah bir daha böyle bir acıyı bu ülkeye yaşatmasın. İnşallah el birliğiyle bugünleri atlayacağız” dedi.

 

AdminAdmin

Admin