SPOR
Giriş Tarihi : 11-02-2021 12:31   Güncelleme : 11-02-2021 12:41

TFFHGD ŞUBE BAŞKANI ÇETİN GÜÇYETMEZ TEPKİ GÖSTERDİ.

TFFHGD ŞUBE BAŞKANI ÇETİN GÜÇYETMEZ’’ SPOR TOPLANTILARINA NEDEN ÇAGRILMADIKLARINA TEPKİ GÖSTERDİ. GÜÇYETMEZ ‘’HAKEMLERDE BUNUN BİR PARÇASIDIR’’DEDİ

TFFHGD ŞUBE BAŞKANI ÇETİN GÜÇYETMEZ TEPKİ GÖSTERDİ.

Haber : İsmail DURSUN

Gençlik ve spor bakanlığı başta olmak üzere bazı kurum ve kuruluşların son yıllarda Sivas’ta Valilik ve Belediye Spor il müdürlüğü işbirliği ile spor sanat, eğitim ve kültür alanında dev yatırımlar yapıldı yapılmaya devam ediyor.

    Valilik ve Belediye geçtiğimiz haftalarda milyonlarca liralık büyük projelerle Sivas’a devrim niteliğinde yatırımlar için toplantılar yapılmıştı.

     Sivas’a bir anlamda tesis devrimi yapılarak ülkede birçok metropoller de olmayan spor tesislerin olduğu ve yenilerinin yapılacağı konuşulacağı toplantılara birçok spor adamlarının yanı sıra futbol hakemleri Derneğinin çağrılmadığını söyleyen şube başkanı ve İl hakem Kurulu başkan yardımcısı Çetin Güç yetmez’ ’Taban birliklerinin spor faaliyetleri tanıtımına davet edilmemesini bir eksiklik olarak değerlendiriyorum.

       Asıl konuların muhataplarıdır hakemler ve kuruluşlarının yöneticileri bizler uzun yıllar Kent konseyi dahil bir çok kurullarda bulunduğumuz süre içinde ben ve arkadaşlarım Amatör evlerinden tutun bir çok önemli konuları öneren kişileriz.

        Son yapılan toplantılarına çağrılamayışımıza üzüldüğümüzü belertmek istiyorum bizlerinde önerileri mutlaka alınmalıdır çünkü sporun taban birlikleri  bütünü tamamlayan unsurlardır diyen Çetin Güç yetmez bizler her zaman bölgemize ve Ülkemiz adına fedakarca görev yapan kuramlardan biriyiz ’dedi

AdminAdmin

Admin