GÜNDEM
Giriş Tarihi : 24-07-2023 13:20

Tüm gazetecilerimizin bayramını kutluyorum

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer'i ziyaret ederek , şahsında tüm basın camiasının bayramını kutladı.

 Tüm gazetecilerimizin bayramını kutluyorum

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer'i ziyarette bulunan Sesob Başkanı Hakan Demirgil, "Basın hürriyeti içinde görevlerini yerine getiren  yerel ve ulusal basınımız , kamuoyu oluşturulmasında büyük öneme sahiptir.

Yazılı , işitsel, görsel basınımızda çalışan gazetecilerimiz görevlerini layıkıyla yerine getirmektedir. Esnaf ve sanatkarlarımızın he zaman sorunlarını gündeme getiren gazetecilerimize birkez daha teşekkür ediyorum.

Görevi başında şehit düşen , hayatını kaybeden  gazetecilerimize de Allahtan rahmet diliyorum. Cemiyet Başkamız Hakan Sezerer'in şahsında görev yapan tüm gazetecilerimizin bayramını kutluyorum " dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer ise esnaf teşkilatının çalışmalarını yakından takip ettiklerini , yapılan çalışmalara sürekli yer verdiklerini ifade ederek, ziyaretinden ve nezaketinden dolayı Sesob Başkanı Hakan Demirgil Hakan Demirgil'e teşekkür etti.

AdminAdmin

Admin