GÜNDEM
Giriş Tarihi : 28-10-2023 11:21

Tüm Halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı Kutluyorum

AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu, Bugün ağır ve zorlu bedeller ödeyerek kurulan Türkiye Cumhuriyetİ’nin 100. Yılını kutluyoruz. Bu kutlu mücadelede ilk günkü heyecanımız nasılsa bir asırı geride bıraktığımız bu günlerde de yine aynı heyecan ve coşku içerisindeyiz.

 Tüm Halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı Kutluyorum

AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu yaptığı açıklamada, İstiklal Savaşımızda nice şanlı destanlarla verilen mücadele, içimizdeki sonsuz vatan sevgisi ve bağımsızlık arzusunun en güzel göstergesidir.

Türk Milleti 100 yıldır ay yıldızlı bayrağımızın gölgesi altında tek yürek, tek millet nasıl olunur bunu en güzel şekilde dünyaya göstermiş ilelebet de göstermeye devam edecektir.

Egemenlik hakkını elde ettiği 29 Ekim 1923’ten bu yana Türkiye Cumhuriyeti her geçen zaman dilimi içerisinde demokrasisiyle muasır medeniyetler seviyesine ulaşma noktasında önemli mesafeler kat etmiştir.

Sürekli değişen dünyada sahip olduğu birikimlerle daima en iyisini hedefleyen bu millet toplumsal dayanışma ve bütünlüğüyle barış ve huzurun kaynağı olmuştur.

Tarihi şan ve şereflerle dolu Türk milleti yine aynı azim ve kararlılıkla bu mirasa sahip çıkmakta,  daha güzel yarınlar için emin adımlarla ilerlemektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu toprakları bize miras bırakmak için canları uğruna savaşmış gazilerimizi ve vatan için canlarını vermiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum.

AdminAdmin

Admin