GÜNDEM
Giriş Tarihi : 27-10-2021 08:47   Güncelleme : 27-10-2021 08:47

TÜRK ULAŞIM-SEN SİVAS ŞUBESİ OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Türk Ulaşım-Sen Sivas Şubesi 7. Olağan Genel Kurulunu geniş katılımlı ve coşkuyla gerçekleştirdi.

TÜRK ULAŞIM-SEN SİVAS ŞUBESİ OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
Genel Kurula, Genel Başkan  Mustafa Nurullah ALBAYRAK, MHP Sivas Merkez İlçe Başkanı Sayın Turan Gazi YALÇINDAĞ, Ülkü Ocakları Sivas İl Başkanı Sayın Rıfat KALKAN, TCDD 4. Bölge Müdürü Sayın Ali KARABEY, TCDD Taşımacılık A.Ş. Sivas Bölge Müdürü Abdulkadir TAŞ, TCDD Trafik ve İstasyon Yönetim Servis Müdürü  Davut GÖRGÜL ve Müdür Yardımcısı  Zekeriya KARAKURT, Demiryolu Bakım Servis Müdür Yardımcısı Tamer KARABULUT,  TÜRASAŞ Sivas Bölge Müdürlüğü Fabrika Müdürü ; Mehmet TOPRAK, kurumlarda görev yapan yöneticiler, bağlı sendikaların Sivas Şube Başkanları ve çok sayıda üyesi katıldı.
 
Genel Kurulda söz alan Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Mustafa Nurullah ALBAYRAK, Sivas Şubemizin 7. Olağan Genel Kurulunun ulaşım çalışanlarına, sendikamıza ve camiamıza hayırlı olmasını dileyerek, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 
 
Tek Liste olarak gidilen ve birlik beraberlik içerisinde gerçekleştirilen genel kurulda, Şube Başkanlığı görevini yürüten İlker ÇELİKUS bu görevini, Şube Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin ÖZDEMİR’e devrette.
AdminAdmin

Admin