GÜNDEM
Giriş Tarihi : 09-02-2023 17:02

Var gücümüzle deprem bölgesindeyiz

Malatya'daki çalışmalarını sürdüren Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, çadırlardaki depremzedeleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Var gücümüzle deprem bölgesindeyiz

Devletin tüm imkanlarıyla bölgede yer aldığını kaydeden Bilgin, dayanışmayla bu zor günlerin geride kalacağını söyledi.

Başkanı Hilmi Bilgin ve Vali Yılmaz Şimşek, Malatya Erkenek'te kurulan çadır kenti ziyaret ederek depremden etkilenen vatandaşlarla bir araya geldi.

Özellikle çocuklarla yakından ilgilenen Başkan  Bilgin, devlet-millet seferberliği ile yaraların sarıldığına vurgu yaptı.

Depremin yaşandığı ilk günden itibaren iş makinesi, ekipman ve ekiplerimizle birlikte Malatya'daki arama-kurtarma faaliyetlerine destek veren Başkan  Hilmi Bilgin, enkaz kaldırma çalışmalarını inceleyerek ekiplerimize kolaylıklar diledi.

Afet bölgesindeki temaslarını sürdüren Başkan  Hilmi Bilgin ve Vali Yılmaz Şimşek, Doğanşehir Kurucaova Beldesi'nde kurulan çadır kenti ziyaret etti.

Depremden etkilenen vatandaşlar ile yakından ilgilenen Bilgin, ihtiyaçlarının giderilmesini için çalıştıkları söyledi.

Malatya'da deprem bölgesindeki çalışmalarını sürdüren Başkan Hilmi Bilgin ve Vali  Yılmaz Şimşek, Doğanşehir'e bağlı Kurucaova Beldesi'nde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden vatandaşlarımızın cenaze namazlarına katıldı.

Bilgin, cenaze yakınlarına taziyelerini iletti.

 

AdminAdmin

Admin