GÜNDEM
Giriş Tarihi : 12-03-2024 19:28

-Zeki Kılıç: Daha önce de biz yaptık, yine biz yapacağız!

Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Zeki Kılıç, Hedef Şehirdeki Dar Gelirlilerin Tamamını Konut Sahibi Yapmak dedi.

-Zeki Kılıç: Daha önce de biz yaptık, yine biz yapacağız!

Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Zeki Kılıç, Temel Karamollaoğlu'nun Sivas'ta belediye başkanlığı yaptığı dönemde inşa edilen konutları işaret ederek toprak rantına karşı olduklarını bir kez daha vurguladı. Kılıç, “Bu konutlar Sivas'a ne kadar değer verdiğimizin bir kanıtı. Rant gözetilmeden inşa edilen bu konutlar Sivas'a bizim zamanımızda yapıldı, yine biz yapacağız” dedi.

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek seçimler için çalışmalarına devam eden Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Zeki Kılıç, Temel Karamollaoğlu döneminde Sivas'ta uygulanan “Ucuz Ev Projesi”ni yeniden hayata geçireceklerini vurguladı ve şehirde dar gelirli kişilerin konut sahibi olacağını söyledi.

Gece Kondu Önleme Bölgelerine Dikkat Çekti

Mahallelerin eksikliklerinin tespit edildiğini vurgulayan Zeki Kılıç, ilk hedeflerinin gece kondu önleme bölgelerini yeniden canlandırmak olduğunun altını çizdi.

Bu kapsamda Şeyh Şamil Mahallesi, Fatih Mahallesi ve Alibaba Mahallesi'ni ziyaret eden Kılıç, “Değerli Sivaslı hemşehrilerim, biz sizleri çok seviyoruz. Genel Başkanımız Temel Beyin döneminde yaptığımız konutlar bunun ispatı. Belediye olarak imar rantını bitirmeye kararlıyız. Belediyenin ‘Ucuz Ev Projesi’ni gösteriyoruz sizlere. Yaptığımız icraatlar ortada. Daha önce de biz yaptık. Yine biz yapacağız” diye konuştu.

AdminAdmin

Admin