GÜNDEM
Giriş Tarihi : 20-03-2023 15:11   Güncelleme : 20-03-2023 16:19

Allah hayırda yarışan tüm İlbeyli/Elbeyli kardeşlerimizin hayrını kabul etsin

Başkan Uzun; Gaziantep Nurdağı'na kurduğumuz 58 Adet Konteyner (1 konteyner 2 ailelik), 1 adet tam donanımlı sağlık ocağı ile 1 adet tam donanımlı mescitten oluşan İlbeyliler Yaşam Merkezini dün Gaziantep Nurdağı Kaymakamlığına tutanakla teslim ettik dedi.

Allah hayırda yarışan tüm İlbeyli/Elbeyli kardeşlerimizin hayrını kabul etsin

İlbeyli Derneği Başkanı  Adem Uzun; Gaziantep Nurdağı'na kurduğumuz 58 Adet Konteyner (1 konteyner 2 ailelik), 1 adet tam donanımlı sağlık ocağı ile 1 adet tam donanımlı mescitten oluşan İlbeyliler Yaşam Merkezini dün Gaziantep Nurdağı Kaymakamlığına tutanakla teslim ettik dedi.

Başkan  Adem Uzun;İlbeyliler Yaşam Merkezinde ilk konteynere İlbeylinin öz yeğeni Muhsin Yazıcıoğlunun adını verdik. Bir Mart günü aramızdan ayrılmıştı. Allah mekanını cennet etsin. Acısı halen içimizi yakmaktadır. Onun Türk Milletine muhabbetinin ve Türkiye sevgisinin İlbeylilerde ayrı bir yer vardır. İlbeyliler Yaşam Merkezinde Muhsin Başkanın adına konteyner yardımına öncülük eden İsmet Uzun ve Mehmet Karahan kardeşlerime ve destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Yaklaşık 35 gün boyunca bölgede sadece depremler sonrası olumsuz şartlarla değil kar ve yağmurla da mücadele ederek bölgede örnek bir yaşam merkezini tamamlamanın mutluluğunu yaşamaktayız. İnşallah kurduğumuz yaşam merkezi depremzede kardeşlerimizin acılarını kısmen de olsa unutacakları bir mekân olur. Bundan sonraki süreçte İlbeyliler Yaşam Merkezinde şuan yapımı devam eden ve küçük eksikleri kalan alt yapı ile çevre düzenlemesi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu hafta içi itibariyle tamamlandıktan sonra depremzede kardeşlerimiz hafta sonu konteynerlerde kalmaya başlayacaklardır.

06 Şubat depremleri sonrası ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte herkes elinden geldiğince katkı sundu ve sunmaya devam ediyor. Bizler Sivas İlbeyliler Derneği olarak 06 Şubat depremlerinin yaşandığı ilk günden itibaren sürekli sahadaydık ve depremzede kardeşlerimizin yanında olduk. Bundan sonraki süreçte destek olmaya devam edeceğiz. İlk olarak Sivas'taki üniversitelerde eğitim alan ve deprem sonrası yetim kalan, bedensel engelli olan öğrencilerimize bu hafta itibariyle burs vermeye başlayacağız. Ayrıca ramazan ayında İlbeyliler Yaşam Merkezini ziyaret ederek depremzede kardeşlerimizle bir iftar programında bir araya geleceğiz.

Başkanı  Adem Uzun;İlbeyliler Yaşam Merkezinin teslim programında bizleri yalnız bırakmayan başta Gaziantep Valisi Sayın Davut Gül olmak üzere, Sivas Milletvekili Semiha Ekinci'ye, Gaziantep Milletvekili Mehmet Sait Kirazoğlu’na, Nurdağı Kaymakamı Sinan Korkmaz'a, Sivas İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş'a, Turan Devletleri Konfederasyonu Başkanı Faik Akyılmaz'a, Sivas Ticaret Odası Başkanı Hayrullah Karakaya'ya, Sivas Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Yalman'a, Frankfurt Elbeyliler Derneği Başkanı Murat Uzun'a, İstanbul İlbeyliler Derneği Başkanı Mehmet Genç'e, Hatay Elbeyliler Derneği Başkanı Mahir Irmak'a, Sivas Ulaştırma Memur-Sen Başkanı Ömer Vatankulu’na, Sivas Muhtarlar Derneği Başkanı Cemalettin Arslan'a, Hasena Derneği Sivas Şube Başkanı Mahmut Durna'ya, Kayseri Sivaslı Dernekler Platformu Başkanı Ali Mızrak'a, Sivas Dosteli Derneği Başkanı Hüseyin Akpolat’a, Sivas Korkmaz Panel A.Ş.'ye, İçkale Holding'e, Vizyon58 ve Kanal58 yönetim kuruluna, tüm muhtarlarımız ile katılımcılara ve en önemlisi ise hayırseverlerimize teşekkürlerimi sunuyorum diyerek sözlerine devam etti.

Bu sürecinde tamamlanmasında bizlere sahada sürekli destek veren Gaziantep Valiliğimiz ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesine ve üstün gayret gösteren dernek yönetim kurulundaki arkadaşlarıma ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.

İlbeyli Derneği Başkanı  Adem Uzun;Allah hayırda yarışan tüm İlbeyli/Elbeyli kardeşlerimizin hayrını kabul etsin dedi.

AdminAdmin

Admin