SİYASET
Giriş Tarihi : 14-03-2024 12:44

BBP GENEL MERKEZİ SİVAS’TA KAMP KURDU

BBP Genel Merkezinden uzman isimlerde zaman zaman Sivas’a gelerek çalışmalara üst düzey katkı sağlıyor.

BBP GENEL MERKEZİ SİVAS’TA KAMP KURDU

31 yıllık mazisinde birisi ara seçim olmak üzere Sivas’ta 7 kez yerel seçime giren BBP, 31 Mart seçimlerinin de en favori partisi durumunda. Yaklaşık 3 aydır tüm teşkilatlarıyla sahada olan Büyük Birlik Partisi moral ve motivasyon anlamında da rakiplerinin önünde. SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) Başkanlığında İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı, Kadın Kolları Başkanlığı, Belediye Meclisi üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, gençlik yapılanması ve oluşturulan çok sayıda komiteyle birlikte Sivas’ı karış karış tarayan ve toplumun her kesimine ulaşmayı hedefleyen Büyük Birlik Partisi 31 Mart akşamı ipi göğüsleyen taraf olmak istiyor.

BBP GENEL MERKEZİ SİVAS’TA KAMP KURDU

BBP Genel Merkezinden uzman isimlerde zaman zaman Sivas’a gelerek çalışmalara üst düzey katkı sağlıyor. Genel Başkan Mustafa Destici’nin seçim sürecinde bugüne kadar 3 kez Sivas’a gelmesi de bu seçimlerin önemini ispatlıyor. Parti yetkililerinden edinilen bilgilere göre BBP Genel Başkanı Mustafa Destici 2 kez daha Sivas’a gelecek ve seçimler boyunca Sivas’ta bulunacak.

DR. ADEM UZUN PROJELERİYLE ÖNE ÇIKTI

BBP Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Adem Uzun’un kamuoyuyla paylaştığı projeleri de seçim sonuçlarına doğrudan etki edecek nitelikte. Sivas için hazırladığı 58 projeyi görücüye çıkaran ve olumlu geri dönüşler aldığını ifade eden Uzun “Projelerimizin tamamı bir ihtiyaçtan doğdu, dolayısıyla hayata geçireceğimiz her projemiz bir sorunu çözecek, Sivaslıların yaşam kalitesini artıracak.” şeklinde açıklamalarda bulunuyor.

BBP’DE MOTİVASYON HAD SAFHADA

Ramazan ayının gelmiş olmasıyla birlikte Büyük Birlik Partisi ekiplerinin sahadaki etkinliği de artıyor. Saha çalışmaları için çok sayıda ekip kuran BBP, 31 Mart’a kadar çalınmadık kapı bırakmamak niyetinde. Belediye Başkan Adayı Dr. Adem Uzun’a seçmenin teveccühü de partililerin çalışma azmini artırıyor.

ANKETLER BBP DİYOR

Yapılan kamuoyu araştırmaları da BBP’nin oy oranının her geçen gün arttığını ortaya koyuyor. Geçtiğimiz gün sandık görevlilerine seminer veren BBP’li yetkililer gördükleri ilgiden oldukça memnun kaldılar. Sandık görevlilerine seçim günü yapılacaklar ve sandık güvenliği konularında eğitim veren BBP’li hukukçular bu kez işi sıkı tutuyorlar.       

AdminAdmin

Admin