SİYASET
Giriş Tarihi : 07-03-2023 11:17   Güncelleme : 07-03-2023 11:22

Bir seçimi kazanmaktan fazlasına adayım

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulundu.

Bir seçimi kazanmaktan fazlasına adayım

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'na açıklaması sırasında eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da eşlik etti.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ben sadece bir cumhurbaşkanı adayı değilim, bereket, huzur ve adalet hasretinin de adayıyım. Gülümseyen yüzleri tekrar görmek için adayım. Bir seçimi kazanmaktan fazlasına adayım.” dedi.

Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi’nde, Millet İttifakı’nı oluşturan 6 partinin cumhurbaşkanı adayı olarak açıklandıktan sonra CHP Genel Merkezi’ne geldi.

Burada, parti önünde toplananlara hitap eden Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir yola çıktılarını belirtti.

Yollarının aydınlık olması temennisinde bulunan Kılıçdaroğlu, “Güzel bir gecedeyiz. Berat Kandili’ni andığımız gecedeyiz. Huzur içinde, birlikte yaşamak istiyoruz. Bugün bir adaydan öte bir değişimin temsilcisi olarak karşınızdayım. Uzun zamana yayılan bir emeğin, özveriyle ilmek ilmek örülmüş bir ortak aklın sözcüsü olarak sizlerleyim.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin

Admin