ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 20-03-2023 17:57

Çanakkale Zaferi ve Muhsin Yazıcıoğlu Anma Programı Gerçekleştirildi.

Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Amsterdam Nizam-ı Alem Süleymaniye Camii’nde  program düzenlendi.

Çanakkale Zaferi  ve Muhsin Yazıcıoğlu Anma Programı Gerçekleştirildi.
Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında Amsterdam Nizam-ı Alem Süleymaniye Camii’nde  program düzenlendi.
Amsterdam Nizam-ı Alem Süleymaniye Camii Vakıf Başkanı Hikmet Karakış Yaptığı konuşmada; Öncelikle kısa bir süre önce  deprem felaketi sonrası hayatını kaybetmiş bütün vatandaşlarımıza Allah tan Rahmet,  geride kalan ailelerine sabır,   yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.  İnşaAllah Rabbim bizlere bir daha böyle acılar yaşatmaz.   Ve inşaAllah Türk Milleti olarak birlik ve beraberlik içerisinde yaralarımızı saracağımıza canı gönülden inanıyorum.
Tarih boyunca hiçbir millete nasip olmayan ve yüce Türk Milletinin Kahraman evlatlarına verilen bir büyük mücadelenin ve destanının adıdır Çanakkale.
Başkanı Hikmet Karakış; Bugün haksız ve hain düşman saldırıları sonrası tam 253 bin evladımızı şehit verdiğimiz, adını tarihe altın harflerle ÇANAKKALE GEÇİLMEZ sözünü yazdığımız  bu zaferi anmak ve anlama üzere bir araya geldik diyerek sözlerine devam etti.
 
Bugün aynı zamanda hepimizin ağabeyi,  gardaşı,  Allah rızası için doğruluktan ayrılmayan,  Hak bildiği yolda tek başına kalsa bile yürümekten çekinmeyen,  vatan millet sevdalısı,  mert adam, MUHSİN YAZICIOĞLU ve arkadaşlarını anmak ve anlamak için bir araya geldik.
O ki davası uğruna bir ömür mücadele etmiş ve yine o haklı dava yolunda sevgilisine, Rahmet-i, Rahmana kavuşmuştur.
Başkanı Hikmet Karakış; Şehadetinin 14’üncü seneyi devriyesinde Başkanım Muhsin Yazıcıoğlu ve dava arkadaşlarını rahmetle,  özlemle yad ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle bütün şehitlerimize,  Nizam-ı Alem Ülkü Davasının Siyasi lideri Şehit Muhsin Yazıcıoğlu ve dava arkadaşlarına ve tüm şehitlerimize Cenab-ı Allah tan Rahmet diliyorum .Mekanları cennet olsun diyerek sözlerini tamamladı.
AdminAdmin

Admin