Kimdir
Giriş Tarihi : 20-04-2023 12:17

Güven Özdemir Kim?

CHP'li belediyelerde taciz skandallarına yenisi eklendi. CHP Adana il yönetiminde başkan yardımcısı olan Güven Özdemir, kendi kendini ele verdi. İşte detaylar...

Güven Özdemir Kim?

CHP Adana İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Güven Özdemir iddialara göre engelli bir meslektaşına tacizde bulundu.

İnstagram hesabından engelli bir vatandaşa çirkin bir mesaj atan Özdemir, sosyal medya kullanıcıları tarafından tepki gördü.

Engelli bir vatandaşa gönderdiği mesajda, "Lan engelli ha bu seversin tekerlekli sandalyede" sözlerini söyledi.

Başka bir kişiye gönderdiğini zanneden Özdemir, mesajı engelli vatandaşa atmadığını anlamadı. Olayın ardından o vatandaştan şöyle bir cevap geldi;

"Bu mesajı gördüğüm andan beri o kadar sinirliyim ki, başkasına göndereceği mesajı bana göndermiş. Ve bunu yazan Adana barosundan bir avukat. Yazık, gerçekten yazık. Okumak, meslek sahibi olmak cahilliği saygısızlığı engellemiyor" şeklinde bir cevap verdi.

Hukuk mücadelesine devam edeceğini bildiren A.B.E ne kadar zorlu yollardan geçtiğini anlattı.

Olayın ardından gözler Güven Özdemir'e çevrildi. Herhangi bir açıklama yapmayan Özdemir sessizliğini henüz bozmadı. 

Peki, Adana İl Başkan Yardımcısı Güven Özdemir kimdir? İşte detaylar...

CHP'nin bünyesinde Adana İl Başkan Yardımcılığı görevini yapan Güven Özdemir, Karşı Karşıya kaldığı bu olay yüzünden istifa ettirildi. Açıklamasında, "Ben yapmadım telefonumu ele geçiren hackerler yapmış" dedi.

AdminAdmin

Admin