GÜNDEM
Giriş Tarihi : 25-03-2023 10:28

İleri görüşlü bir devlet adamıydı

Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ; Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının 14. ölüm yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Çetindağ, mesajında; “Kendisi ileri görüşlü bir devlet adamıydı. Bu hiç kuşkusuz herkes tarafından kabul edilmişti. Özellikle 28 Şubat’ta darbecilere karşı gösterdiği dik ve demokratik duruş büyük takdir görmüş, ufuk açmıştır. Vefatının 14. ölüm yıl dönümünde kendisini rahmetle ve özlemle anıyoruz” dedi.

İleri görüşlü bir devlet adamıydı

Sivas Ziraat Odası Başkanı Hacı Çetindağ; helikopter kazası sonucu vefat eden Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun 14. ölüm yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Seçim çalışmaları kapsamında partisinin Çağlayancerit mitinginin ardından Yozgat’a gitmek üzere bindiği helikopterin 25 Mart 2009’da Kahramanmaraş’taki Keş Dağı’na düşmesi sonucu Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki BBP Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, BBP Sivas Belediye Meclis Üyesi adayı Murat Çetinkaya, pilot Kaya İstektepe ve gazeteci İsmail Güneş’in ebedi aleme irtihal ettiğini anımsatan Çetindağ, Yazıcıoğlu ve beraberindekilere Allah’tan rahmet diledi.

Yazıcıoğlu’nun çok genç yaşta atıldığı siyasette ilkeli ve dik duruşuyla tanındığını belirten Çetindağ, “Türkiye’nin yetiştirmiş olduğu sayılı devlet adamları arasında yer alan merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun dik durmayı öğreten siyaset anlayışını bugün çok daha iyi anlıyoruz. Kendisinin vefatından önce söylemiş olduğu ‘İki saniye sonrasına garantisi olmayan bu hayat için fırıldak olmaya gerek yok’ sözleri yeni nesillerin hayatlarında ilke edinmesi gereken bir sözdür.

Kendisinin ileri görüşlü bir devlet adamı olduğu hiç kuşkusuz herkes tarafınd

an kabul edilmekte olup özellikle 28 Şubat’ta darbecilere karşı gösterdiği dik ve demokratik duruş büyük takdir görmüş, ufuk açmıştır. Vefatının 14. ölüm yıl dönümünde kendisini rahmetle ve özlemle anıyoruz” açıklamasında bulundu.

AdminAdmin

Admin