GÜNDEM
Giriş Tarihi : 19-05-2023 12:41

Misafirin Var Sivas

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi'nin ev sahipliğinde, Antakya Medeniyetler Korusu "Avrupa Günü Deprem Dayanışma" konseri gerçekleştirildi.

Misafirin Var Sivas

Üç semavi din, farklı mezhep, kültür ve meslekten kişilerin bir araya gelmesiyle oluşturulan Antakya Medeniyetler Korosu, "9 Mayıs Avrupa Günü Dayanışma Konserleri" kapsamında, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi'nin ev sahipliğinde Sivaslı sanatseverlerle buluştu.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, Antakya Medeniyetler Korosunu Sivas’ta ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ”Antakya Medeniyetler Korosunu, Büyük Halk Ozanı Âşık Veysel’in memleketi, Cumhuriyet kenti Sivas’ta ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Başta, Koro Şefi Yılmaz Özfırat olmak üzere tüm koro ekibine hoş geldiniz dileklerimi iletiyorum” dedi.

"Misafirin Var Sivas" temasıyla düzenlenen konserde, müziğin her türü icra edilerek tüm duygular birlikte yaşandı. 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ithaf edilen konsere hemşerilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Konser sanatseverlerce beğeniyle takip edildi.

AdminAdmin

Admin