SİYASET
Giriş Tarihi : 27-04-2023 10:37   Güncelleme : 27-04-2023 11:18

Oktay: "Cumhurbaşkanımız Hafif Bir Üşütme Geçirdi"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu çok iyi. Biz sürekli iletişim halindeyiz. Hafif bir üşütme geçirdi” dedi.

Oktay:

Canlı yayın sırasında rahatsızlanan ve bugünkü programları iptal edilen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlık durumuyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’dan “Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu çok iyi. Biz sürekli iletişim halindeyiz. Hafif bir üşütme geçirdi” açıklaması geldi.

‘KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİ İDDİASI DOĞRU DEĞİL’

İletişim Başkanlığına bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi de Erdoğan’ın kalp krizi geçirdiği yönündeki iddialarla ilgili “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı” yönündeki iddialar doğru değildir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, yarın düzenlenecek Akkuyu Nükleer Santrali İlk Yakıt Yükleme törenine canlı bağlantı marifetiyle katılacaktır.” açıklamasında bulundu.

ERDOĞAN’IN MİTİNG PROGRAMI ERTELENDİ

AKP Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Yarın yapılması planlanan Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine Sayın Cumhurbaşkanımız online katılım sağlayacaktır. Mersin mitingimizin ise ileri bir tarihte yapılması planlanmaktadır” ifadelerini kullandı.

YABANCI BASINDA ÇIKAN HABERLER

AKP Sözcüsü Ömer Çelik’ten de açıklama geldi. Çelik sosyal medya hesabından, “Sn Cumhurbaşkanımızın sağlığıyla ilgili bazı yabancı basın yayın organlarında ahlaksızca yalan haber yapılmaktadır. Sn Cumhurbaşkanımız görevinin başındadır. Küçük bir istirahat sonrası programlarına aynı şekilde devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Yabancı basında, Erdoğan’ın sağlık durumunun kötüleştiği iddia edilmişti. Hatta bazı yayın organları Erdoğan’ın kalp krizi geçirdiği yönünde haberler servis etmişti.

AdminAdmin

Admin