SİYASET
Giriş Tarihi : 29-03-2024 13:19

Önümüzde Tüm Türkiye’nin Kaderini İlgilendiren Bir Seçim Var

Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Zeki Kılıç, pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimlerin tüm Türkiye’nin kaderini ilgilendirdiğini söyledi.

Önümüzde Tüm Türkiye’nin Kaderini İlgilendiren Bir Seçim Var

Sivaslılar 31 Mart 2024 Pazar günü yeni belediye başkanını seçmek için sandık başına gidecek. Bu kapsamda Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Zeki Kılıç, yerel seçimlere 2 gün kala Sivas’taki durumu değerlendirdi. Yapılacak seçimlerin öneminden bahseden Kılıç, Sivaslı vatandaşlara önemli açıklamalarda bulundu.

Kılıç, “Halktan şunu rica ediyoruz, seçtiği belediye başkanında; vizyon, misyon, tecrübe, birikim, dürüstlük, hak ve adalet ölçüsünü göz önüne alarak bu vasıflarda belediye başkanı için seçim yapsınlar. Şahsımızı araştırıp incelesinler. Ben önümüze bakalım diyorum. Önümüzde büyük bir seçim var. Gerçekten Türkiye’nin kaderini ilgilendiren, mevcut hükümetin de ders alması gereken bir seçim. Yapılan icraatlar ortada, halkın durumu ortada, işsizlik ortada, yoksulluk ortada, haksızlık ve hukuksuzluk ortada. Bu çerçeve de bakarak bu vasıf aranmalı. Düşünelim. Kararı yandaşların kararıyla değil, ekibin kararıyla değil, bir bölgenin kararıyla değil, parti kararıyla değil, özgür ve hür irademizle karar verelim” dedi.

Mevcuttan Memnun Olan Yok

Sahadaki çalışmaları üzerine açıklamalarda bulunan Zeki Kılıç, “Mevcut belediyeden memnun olan kimse yok. Edindiğimiz intibalar bu şekilde. 5 senelik icraat ortada. Yedirmeyle, içirmeyle, hediyelerle milleti kandırmaya çalışmayalım. 5 senelik icraat göstermiş, belediye başkanlığı yapmış insanların bunlara hiç tenezzül etmemesi lazım. Bu yüzden hakkımızda araştırsınlar, bizi soruştursunlar istiyoruz. Benim en hayret ettiğim durum kul hakkı. Bu kadar israf, bu kadar savurganlık, bol harcama var ki. Nereden geliyor bunun kaynağı. Halkımız lütfen düşünsün. Bizim harcadıklarımız belli. Mütevazi bütçelerimiz var. Bunun içinde bir lira kul hakkı yok. Bu harcamaları nereden yapıyorlar. Kendi ceplerinden harcıyorlarsa eyvallah” diye konuştu.

 

AdminAdmin

Admin