SİYASET
Giriş Tarihi : 29-03-2024 13:12

Reha Kars: "Kimse Kusura Bakmasın Sivas'ın Sahibi Sivaslılardır"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars, kimsenin Sivas’ın sahibi olmadığını vurgulayarak, “Sivas’ın sahibi Sivaslılardır” dedi.

Reha Kars:

Pazar günü gerçekleştirilecek yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına devam eden MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars, katıldığı bir canlı yayın programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sivas’ın geleceğine yönelik birçok noktanın üzerinde duran Kars, seçim çalışması kapsamında geçen süreci değerlendirerek Sivas ile ilgili gördüğü bazı eksiklikleri anlattı.

Kars, “Geçenlerde bir partinin genel başkanı, Sivas’ın sahibiyle alakalı bir söz söyledi. Kimse kusura bakmasın, hiç kimse Sivas’ın sahibi değildir. Sivas’ın sahibi sadece ve sadece Sivaslılardır. Sivaslının bir abiye de ihtiyacı da yok. Eğer bir şey olunacaksa Sivaslıya kardeş olmak lazım. Her zaman bir kardeşimiz var’ dedirtmek lazım. Kimse Sivas’a sahip çıkmaya çalışmasın. Önce gitsin kendi memleketinde bir şeyler yapmaya çalışsın” dedi.

“İlkleri biz yaptık yapmaya da devam edeceğiz”

Sivas’ta değişim ufku gördüklerini ifade eden Reha Kars, “Vatandaş da görüyor. 2 buçuk aydan fazla oldu ki bizim ön hazırlıklarımız da vardı. Vatandaşlardaki o istediği ve talebi de gördük. Yerel seçimlerde her şeyin ilki bizimle oldu. Diğer adaylara baktığınız zaman ilk Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı olarak ben açıklandım. Hilmi Bey, Adem Bey benden sonra açıklandı. Yani ilk olarak belediye başkan adaylığını, projelerini, mal varlığını açıklayan, vatandaşa ilk mikrofon uzatan, evinin kapılarını bile halkamıza ilk açan biz olduk. Dolayısıyla ilkler bize ait. Biz halkımızı önemsiyoruz. Vatandaşa sormadan bir şeyler yapmak istemediğim için onlara mikrofon uzattım. Farklı olarak birçok etkinlik yaptık” diye konuştu.

 

AdminAdmin

Admin