SİYASET
Giriş Tarihi : 21-03-2024 14:05

Saadet Partisi ile Sivas’ın her köşesi hizmetle buluşacak

Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Zeki Kılıç, Sivas’ın sorunlarına değinerek belediyeye geldikleri takdirde yapılacak hizmetleri sadece merkezde değil şehrin tamamına yayacaklarını söyledi.

Saadet Partisi ile Sivas’ın her köşesi hizmetle buluşacak

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım devam ederken Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Zeki Kılıç, Sivaslılarla karşılıklı istişarelerde bulunmaya devam ediyor. Bu kapsamda mahalle mahalle gezen Kılıç, Sivas’ın sorunlarının başında gelen Köy Garajlarını yerinde inceledi. Mevcut ihtiyaçlara cevap vermeyen Köy Garajlarındaki esnafın derdini dinleyen Zeki Kılıç, Sivas’a daha modern bir köy garajı kazandırmanın sözünü verdi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Saadet. Partisi Belediye Başkan Adayı Zeki Kılıç, “Köy Garajının durumu ortada. Adeta ucube bir yer. Kasabalılarımız, belde ve köy halkımız buna layık değil. Burayı çok nezih bir garaj yapacağız. Bu tür yerleri çok önemsiyorum. İnşallah belediyeye geldiğimiz burayı çok güzel bir alan yapacağız. Burası modern bir garaj olacak. Sivas’ın merkezi değil, Sivas’ın tamamını kucaklayacağız. Hizmeti Sivas’ın her tarafına yayacağız” dedi.

AdminAdmin

Admin