SİYASET
Giriş Tarihi : 04-05-2023 11:45   Güncelleme : 04-05-2023 22:08

Sesob, BBP Milletvekili Adaylarını Esnaf Teşkilatı İle Buluşturdu

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, esnaf teşkilatı ile siyasi partilerin milletvekili adaylarıını buluşturmaya devam ediyor.

Sesob, BBP Milletvekili Adaylarını Esnaf Teşkilatı  İle Buluşturdu

Esnaf teşkilatının konukları Büyük Birlik Partisi milletvekili adayları oldu

 Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği salonunda gerçekleştirilen toplantıya Sesob Başkanı Hakan Demirgil, oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin yanısıra Büyük Birlik Partisi milletvekili adayları Doğan Ürgüp,  Uğur Bulut,   Aytekin Kulmaç, Hamza Kevioğlu , İl Başkanı Ahmet Polat, İlçe Başkanı Osman Osman Kösedağı ve  parti yöneticileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Sivas Esob Başkanı Hakan Demirgil, esnaf teşkilatı olarak siyasi parti milletvekili adayları ile seçilmiş oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerini bir araya getirerek “ Esnaf Buluşması” gerçekleştirdiklerini ve bu toplantıların esnaf teşkilatı açısından önemli olduğunu söyledi.

Bu buluşmanın sadece oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerine yönelik olduğunu birkez daha hatırlatan Sesob Başkanı Demirgil, seçilmiş oda başkanlarının da esnafları temsil ettiğini ifade etti.

Esnaf teşkilatının önemine değinen Demirgil, esnafların gerek pandemi dönemi gerekse de yaşanan gelişmelerden çok etkilendiğini , sermayesinin erdiğini dile getiren Demirgil, “Esnaf ve sanatkarlarımız bir ülkenin olmazsa olmazıdır. Esnafımız şehrin kilit taşıdır.  Esnaflar mutlu olmadığı yerlerde şehirlerde mutlu olmaz. Şehirler mutlu olmadığı yerlerde ise ülke mutlu olamaz. Ülke genelinde yaşanan gelişmelerden ve fiyat artışlarından esnafımız olumsuz etkilenmiştir. Pahalılıkta esnafımız ve vatandaşlarımız karşı karşıya getirilmiştir.  Ülkemizi ve ilimizi temsil edecek olan milletvekillerimizi esnafımıza sahip çıkmaya ve çözüm üretmeye davet ediyoruz” dedi.

 

 Yapılan ‘Esnaf Buluşması’nın önemine de değinen Sesob Başkanı Hakan Demirgil, Sivas’ı temsil edecek olan milletvekili adayları ile bir araya geldiklerini, görüş, düşünce ve önerilerini dinlediklerini de sözlerine ekledi.

Başkan Demirgil, Sivas’ın gelişmesi ve kalkınması , esnafın sorunlarını çözümü, için gayret gösteren , faydalı projeler üreten her siyasi partiye’de destek verdiklerini belirterek, BBP milletvekili adaylarına başarılar diledi.

BBP milletvekili adayları da Sivas’ın cadde ve sokaklarını iyi bildiklerini, esnafın sıkıntılarını da dinlediklerini dile getirerek, cazibe merkezleri, demirçelik, küçük sanayi siteleri , kale projesi, şoför esnafını mağdur eden kantarlar başta olmak üzere sorunlara gündeme getirerek, seçilmeleri halinde bu sorunlara da çözüm bulacaklarını ifade ettiler Esnaf Buluşması soru cevap bölümü ve esnafın sorunlarının yer aldığı dosya sunumu ile sona erdi.

AdminAdmin

Admin