YEREL
Giriş Tarihi : 04-03-2023 10:14

Sivas'ta depremzedeler sosyal yardımlardan yararlanacak

Sivas Belediye Meclisi’nde, alınan ortak kararla şehrimizdeki yaklaşık 25 bin depremzede;   Sosyal yardımlardan yararlanacak.  Afet bölgesinin ihtiyaçlarına yönelik gerekli destek ve çalışmalar yapılacak. Toplu taşımadan ücretsiz faydalanacak.

Sivas'ta depremzedeler sosyal yardımlardan yararlanacak

Geçtiğimiz gün toplanan Sivas Belediye Meclisi’nde, depremzede vatandaşlara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında depremzede vatandaşlar, Sivas Belediyeye Bağlı Özel Halk Otobüslerini ücretsiz bir şekilde kullanabilecek.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilin yıkımına neden olan depremin en çok etkilediği illerden biri olan komşu ilimiz Malatya’dan ilimize gelerek misafir edilen yaklaşık 25 bin depremzede Belediye Meclisi’nin aldığı karara göre otobüsleri ücretsiz bir şekilde kullanabilecek.

Edinilen bilgiye göre Sivas Belediyesi, depremzede vatandaşların ilimizde misafir edildiği sürece otobüslerden ücretsiz faydalanmasını sağlamak dışında sosyal ve kültürel birçok alanda faaliyet göstermesi adına çalışmalar gerçekleştirmeye devam edecek.

İhtiyaca göre şekillenecek olan faaliyetlerden yurtlarda ikamet eden depremzedeler haricinde evde kalan vatandaşlarda faydalanabilecek.

Sivas Belediye Meclisi’nde, alınan ortak kararla şehrimizdeki yaklaşık 25 bin depremzede;  

Sosyal yardımlardan yararlanacak.  

Afet bölgesinin ihtiyaçlarına yönelik gerekli destek ve çalışmalar yapılacak.

AdminAdmin

Admin