SİYASET
Giriş Tarihi : 01-04-2023 13:26

Siyaset araç, amacım hizmet

14 Mayıs Genel seçimlerinde BBP’den Milletvekili aday adayı olan Gurbetçi İş İnsanı Uğur Karaca, Sultan Şehir Sivas’a hizmet etmek için yola çıktığını belirterek, “Siyaset araç, amacım hizmetlerimle yiğidoların gönlüne girmek” dedi.

Siyaset araç, amacım hizmet

Bir çok Sivaslı gibi ekmeğini kazanmak için doğduğu topraklardan doyacağı topraklara gitmek zorunda kalan Büyük Birlik Partisi MKYK Merkez Karar Asil Üyesi İş İnsanı hemşehrimiz Uğur Karaca, memleketine hizmet etmek için partisinden Sivas Milletvekili aday adayı oldu.

Ticari faaliyetlerini Uşak’ta sürdüren ve aynı zamanda Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Komite Başkanlığı görevini yürüten Uğur Karaca, Sivas’a gelerek seçim çalışmalarına başladı. 

İş insanı Karaca, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Ürgüp, Sivas İl Başkanı Ahmet Polat, İl Emniyet Müdürü Burhan Akçay, Şehitler ve Gaziler Dernek Başkanı Fatih Deveci ve son olarak Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer’i ziyaret etti.

İş insanı Uğur Karaca, Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer’e çalışmalar hakkında bilgi vererek, BBP Kurucu Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun  öncülüğünde ortaya konan  Nizam-ı Âlem İlahi Kelimetullah davasını yaşatmak ve Sultan Şehir Sivas’a hizmet etmek için yola çıktığını dile getirdi.

Siyaset araç, amacım hizmetlerimle yiğidoların gönlüne girmek” diyen Karaca, “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde memleketimize ve hemşehrilemize hizmet edebilme adına bir cesaret gösterdik ve aday adayı olduk. Sivas’a neler yapılması gerektiği noktasında Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok.

Sivas’a hizmet etmiş tüm vekillerimize, tüm hükümetlere, Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Yapılan hizmetler baş tacıdır. Bizler genciz, enerjimiz var. Çok daha iyisini yapacağımızı düşünüyorum” dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer ise BBP Milletvekili aday adayı Uğur Karaca ile Sivas hususunda her konuda istişare halinde olduklarını belirterek, “Bu memlekette ölümden gayri her şeye bir çözüm vardır”dedi. Başkan Sezerer, Karaca’ya çıktığı hizmet yolunda başarılar diledi.

UĞUR KARACA KİMDİR?

1976 yılında Sivas’ın Kangal İlçesi Hüyüklüyurt Köyünde dünyaya gelen Uğur Karaca, eğitim hayatını Sivas’ta tamamladıktan sonra Ege bölgesinde çalışmaya başladı. 

Sivas’ın gurbetçi Yiğidolarından olan ve gönlündeki Sivas sevdasını asla yitirmeyen BBP Milletvekili aday adayı Uğur Karaca, Uşak’ta kardeşleri ile birlikte geri dönüşüm, ambalaj ve kağıt üretim tesisi gibi birçok alanda yürüttükleri işletmelerde önemli hizmetler ortaya koymaya devam ediyor. 

Özellikle geri dönüşüm ve plastik sektörünün lider kuruluşlarından olan Ağa Plastik ve KRC Plastik firmalarının yönetim kurulu başkanlığını yapan Uğur Karaca, Türkiye’nin dev kurumlarının hammadde ihtiyacını gideren önemli bir merkez konumunda yer alıyor.

Yıllarca Uşak ve Ankara’da Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocaklarının çeşitli kademelerinde görev yapan İş insanı Uğur Karaca, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin davetiyle Büyük Birlik Partisi Merkez Yürütme Kurulu Üyeliğine seçilmişti.

AdminAdmin

Admin